Beauty | Lush Brazened Honey Vers Gezichtsmasker

zaterdag 22 augustus 2015


Afgelopen week ging ik naar de opening van Exki in Amsterdam. Ik had thuis nog 5 lege potjes van Lush staat en besloot die mee te nemen om mijn gratis gezichtsmasker te claimen. Voor de genen die hier onbekend mee zijn; als je 5 potjes/flesjes van Lush weer schoon inlevert mag je een gratis vers gezichtsmasker uitkiezen. Testpotjes tellen niet mee maar de kleine flesjes douchegel weer wel, je hebt het redelijk snel bij elkaar.

Ik ging voor Brazened Honey; een echt detox-masker met venkel, limoen, jeneverbes en honing. Je huid krijgt een oppepper en krijgt haar gezonde glans weer terug. Alle ingrediënten in het masker zijn natuurlijk, op de parfum na. Door de natuurlijke ingrediënten en het ontbreken van conserveringsmiddelen blijft je masker maximaal een maandje goed, wel even in de koelkast bewaren;)


De geur is bijzonder, kruidig en een beetje hammam-achtig, best wel lekker! De verkoopster gaf aan dat het masker zo sterk reinigt dat het wat zou kunnen prikken op je uit, daar heb ik niks van gemerkt. Het voelde voornamelijk fris en prettig aan. Ik heb het masker 10 minuutjes laten intrekken en daarna afgespoeld onder de douche. Mijn huid voelde enorm zacht aan en zag er gezond uit. Ik heb absoluut geen last gehad van irritaties of rode vlekjes ondanks dat het masker redelijk heavy is. Wederom een toppertje van Lush! Het enige nadeel van deze maskers vind ik de korte houdbaarheid ten opzichte van de hoeveelheid en de prijs. Die €11,65 vind ik best duur voor een masker wat ik nooit helemaal op krijg voordat de houdbaarheid verstreken is. Als Lush nou met kleinere verpakkingen komt ben ik helemaal om!

4 opmerkingen:

  1. Wat lijkt me dit een fijn gezichtsmakser! Zo handig in zo'n pot. <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ooit de tip gehoord om deze maskers in één persoonsporties in te vriezen. Heb je dat al eens geprobeerd?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Slim idee, thanks! Ik herinner me nu iets met ijsblokvormpjes inderdaad! Alleen heb ik toch altijd het idee dat het ten koste gaat van de versheid en kwaliteit. Ach, wel beter dan een gedeelte weggooien natuurlijk!

      Verwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!