Food | 100% Juice Do The Monkey

maandag 3 augustus 2015

Hello from Romania! Of nouja, eigenlijk niet echt, ik type dit artikel terwijl ik nog thuis ben. Als jullie dit lezen heb ik mijn eerste nacht er bijna op zitten, spannend!
Omdat het weer maandag is, tijd voor een food review, ook deze week weer een sapje!
Ik schreef al eens eerder over de sapjes van 100% Juice maar toen ik deze minipakjes met een voor mij onbekende naam zag liggen besloot ik voor een tweede artikel te gaan.
Toen ik naar de ingrediënten keek dacht ik in eerste instantie dat het om mijn favoriete sapjes, Bananarama ging. Nader onderzoek wees uit dat dat sapje inderdaad dezelfde ingrediënten bevat, maar in een andere samenstelling.

100 % Juice bevat geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen, toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen.

Ik proef hier vooral veel appel en een beetje banaan, bij Bananarama is de wortel meer aanwezig lijkt het. Er lekker en ik vind deze pakjes ideaal! De grote pakken zijn net iets te groot om mee te nemen vind ik, deze formaatjes wel!
Ik vond ze bij de Action voor ongeveer €1, er waren nog twee andere smaken, iets met biet dus dat heb ik maar genegeerd;)

4 opmerkingen:

  1. Oh deze kende ik nog niet. Deze zien er ook erg lekker uit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb al vaker van deze sapjes gehoord,.. vaak niet echt mijn ding maar voor 1 euro moet ik deze wel een keertje proberen :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er best lekker uit! Binnenkort even langs de Action dus! X

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!