Body | Lush Shoplog + Haarbehandeling bij Lush Den Haag

donderdag 29 december 2016


Het was even stil hier, achter de schermen gelukkig niet. Ik was mijn lader van mijn laptop vergeten bij mijn ouders en ik kon nergens een goede kopen. Gelukkig is de lader inmiddels weer terug en heb ik een enorme berg Lush spullen om jullie te laten zien. Ook kreeg ik een behandeling in het Hair Lab van Lush Den Haag, dat was ontzettend leuk en ik vertel jullie graag wat meer.


First things first, een groot gedeelte van mijn aankopen komt uit de sale en is dus niet in het vaste assortiment te vinden. Hierom heb ik er ook voor gekozen niet een hele grote review te doen want dan vind ik een beetje zonde als veel van de producten nog maar heel even verkrijgbaar zijn. Het is in de winkels gewoon nog sale en er is nog zat over, wel gaat het erg hard dus als je nog wat wilt kopen dan zou ik het ongeveer nu doen. De prijzen bij de producten zijn de prijzen die ik aan de kassa betaald heb. Als ik een product in de sale, met 50% korting dus, gekocht heb, staat er een * bij, zo weet je dat dit dus niet de reguliere prijs is.


Sugar Plum Fairy Lipscrub €4,48*
De lipscrubs van Lush vind ik zo fijn in gebruik! Hij smaakt naar besjes en je lippen worden verzorgd met sinaasappel olie.


Buche De Noel Cleanser €4,98*
Ik ben groot fan van Angels On Bare Skin maar vond het ook leuk om eens een andere reiniger van Lush te proberen. Deze reiniger bevat amandelen, cranberry, een beetje brandy en verse rozijnen.

Oral Pleasure Toothy Tabs €4,48*
Deze Toothy Tabs komen niet uit de kerstcollectie maar waren wel in de sale. Deze pilletjes tandpasta vind ik heel fijn, deze variant met passievrucht kende ik nog niet.


Bubbly Showerlgel €8,48*
Ik had al een klein flesje gekocht van deze douchegel en was toen helemaal verliefd. Hoe langer ik ´m gebruik, hoe meer ik er van geniet, vandaar deze grote fles. Mijn complete review kun je via deze link lezen.

Creme De Menthe Mouthwash €4,48*
Deze tabjes gebruik je als mondwater en waren in Den Haag tijdelijk te koop voor de opening. Omdat deze in andere landen wel vast verkrijgbaar zijn, ga ik ze reviewen en gaan jullie ze hier nog terug zien.


Lord Of Misrule Showergel €8,48*
Deze showergel ziet er vrij en uit maar ruikt heerlijk naar patchouli en zwarte peper.

Americam Dream Conditioner €14,75
Deze conditioner kreeg ik aangebracht ik het haarlab en dat beviel enorm goed. Hij ruikt naar aardbei, maar niet te overheersend. Deze wil ik nog uitgebreid testen en dan kunnen jullie een review verwachten.

New Shampoo Bar €8,95
Deze shampoo bar heb ik gekregen van de dame van Lush, ontzettend lief. Ze vertelde mij dat deze zou helpen voor haaruitval. Dat ga ik uitgebreid proberen en dat gaan jullie nog terug zien in een artikel. Lush probeert met dit soort acties, Random Acts Of Kindness, vriendelijkheid te stimuleren en hoopt dat andere mensen, in dit geval ik, ook weer wat voor iemand anders gaan doen. Uiteraard kon ik niet achter blijven en heb ik wat moois meegenomen voor een vriendin, gewoon zomaar.


Autumn Leaf Bath Bomb €2,63*
Een van mijn favoriete aankopen, deze vond ik zo mooi! De bomb ruikt naar gras en kleurt je badwater met allerlei herfstkleuren.


Astronomical Giftbox €16,48*
Een van de toppers van deze shoplog is toch wel deze prachtige giftbox. Ik ging de Experimenter halen voor iemand anders, echter raadde de verkoopster mij deze box aan vanwege de aanbieding. De ronde bruisbal, Intergalactic heb ik al eens gebruikt, die was erg mooi. Omdat de producten uit deze box wel gewoon altijd verkrijgbaar zijn, komt er nog een review van als ik de producten heb getest.


Gisteren was ik bij Lush Den Haag te gast voor een haarbehandeling. Onlangs werd er in Den Haag een enorme Lush geopend met daarin onder andere een haarlab waar je dus behandelingen kunt krijgen. De behandelingen zijn gratis, je kunt alleen geen afspraak maken in verband met mogelijke drukte. Ik kreeg een lekker masker, een goddelijke hoofdmassage en daarna werd mijn haar lekker gewassen. Ik heb echt een beetje issues met los haar, omdat het zo ontzettend dun is. De lieve dame van Lush heeft een half uur geföhnd met dit losse haar als resultaat. Ik ben er nog niet heel blij mee maar ik durfde in ieder geval naar buiten. De hele behandeling was ontzettend lekker, enorm genieten en echt een topservice.


Een flinke lading producten, waar ik stuk voor stuk heel erg blij mee ben. Ik ga de komende tijd lekker testen, badderen en wassen. Ik hoop dat jullie ook nog wat leuks kunnen scoren in de sale! Als jullie in de buurt van Den Haag zijn, ga daar zeker eens langs het Hair Lab bij Lush, ik vond het een hele fijne en ontspannen ervaring, bedankt Lush!

1 opmerking:

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!