Beauty | Mijn dagelijkse make-up

zondag 27 november 2016


 Mijn dagelijkse make-up verandert zeer regelmatig, als ik dingen krijg of koop die ik heel fijn vind, voeg ik ze toe aan mijn routine, of vervang ik producten. Soms pak ik weer een ouder product er bij of doe ik ergens inspiratie op en zo wisselt het toch wel maandelijks denk ik. Nu wilde ik jullie toch graag een keer laten zien wat ik nou allemaal dagelijks op mijn gezicht smeer. Eigenlijk was dit een idee voor een foto op Instagram, maar toch maar een artikel aangezien de tekst wel heel lang werd.


Ik laat jullie de producten zien in de volgorde waarin ik ze gebruik. In tegenstelling tot heel veel anderen begin ik met mascara, dit omdat mijn wimpers tegen mijn oogleden aankomen en mijn hele huid onder de mascara smeren. Als ik dan eerst foundation doe, veeg ik die daarna compleet weg en is een wattenstaafje echt niet genoeg. Als ik het product al eerder een uitgebreide review heb gegeven, kun je op de naam klikken om daar terecht te komen (op een nieuwe pagina).

Wimperkruller
Ik vind gekrulde wimpers zelf een flinke verbetering. Ik heb geen idee van welk merk deze is, ik gebruik ´m denk ik al 5 jaar.

Max Factor False Lash Effect Mascara €14,50
Dit is denk ik de derde of vierde mascara die ik van deze variant in gebruik heb en ik vind ´m geweldig. Mijn wimpers blijven mooi in de krul, lijken mega dik en vol, top mascara.


Een simpele maar prima primer. Hij voelt heel erg fris aan en houdt mijn foundation prima op z´n plek. Sowieso vind ik de primers van MUA over het algemeen heel goed, ongeacht de variant.

Deze foundation is al eens voorbij gekomen in favorieten denk ik, en ik ben nog steeds groot fan. De foundation dekt heel goed, zonder plamuur effect en smeert mijn huid niet dicht. De kleur en het effect passen perfect bij mijn huid, deze zou ik zeker opnieuw kopen. Deze foundation breng ik aan met een buffing brush van Real Techniques.

Ik hou van deze poeder! Hij matteert, egaliseert en laat mijn huid er heel zacht uit zien, flink aan de prijs maar ik doe er al vanaf maart mee. De poeder breng ik aan met de prachtige bamboe kwast van Benecos.

Uit dit palette gebruik ik een bronzer en een highlighter. Heel mooi palette die ik onlangs uitgebreid beschreef, makkelijke producten en heel fijn in gebruik.


Deze blusher van het biologische merk Nvey gebruik ik al sinds deze zomer elke dag. Ik vind de kleur en de textuur prachtig, zowel voor de zomer als de winter.

Deze bio oogschaduwbasis is simpel, maar effectief, Hij voelt fris aan en houdt mijn oogschaduw mooi op zijn plek.

Deze oogschaduw kocht ik eigenlijk als wenkbrauwpoeder maar gebruik ik nu bijna dagelijks als oogschaduw. Fijne, subtiele kleur die makkelijk dagelijks draagbaar is, ook deze breng ik aan met een kwast van Benecos.


Dit potlood achtige product werkt fijn, precies en de kleur klopt goed bij mijn wenkbrauwen. Wel vind ik dat ´ie voor bijna €30 heel erg snel op gaat.

Qua effect vind ik dit een geweldige spray, qua sprayen vind ik ´m iets te riant, soms komen er voor mijn gevoel hele golven uit. 

Een redelijke berg zo, wat ik op mijn gezicht smeer niet? Ik voel me hier prettig bij, het is veel, maar het oogt toch naturel. Ik ben heel benieuwd of jullie nou veel minder of veel meer gebruiken. Laat dat vooral weten. Ik vond het trouwens leuk om uit te rekenen wat mijn dagelijkse (volle) make-up tasje nou kost, en dat is €187,74 op dit moment. 
Welke producten gebruik jij dagelijks?

1 opmerking:

  1. Mooie producten. Die Mua vond ik te nat. Hihihi...die oogschaduw basis moet ik ook hebben!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!