Life | Oktober 2016: Verhuisd!

woensdag 2 november 2016


Welkom bij weer een nieuwe diary, oktober dit keer. Het is nog geen volle bak maar ik heb wel al wat meer te vertellen dan vorige maand. Zo ging ik een lekker dagje winkelen en kocht ik onder andere bovenstaand armbandje bij & Other Stories.


Met mijn gewicht gaat het de laatste tijd dramatisch, de kilo´s vliegen er af en ik doe hard mijn best om alles bij te eten. Een gezond en voedzaam ontbijtje als deze eet ik dus zeer regelmatig, helemaal niet vervelend!


Batiste besloot de eerste limited edition ¨Oriental¨ toe te voegen aan het vaste assortiment. Ik ben vooral heel erg fan van de verpakking, de geur vind ik niet spectaculair en de werking is gewoon goed zoals ik van Batiste gewend ben.


Op stage is het lekker druk en vooral heel erg leuk. We gingen een dagje survivallen en hadden enorm geluk met het weer. Sowieso is het ineens weer best warm, dat mag van mij nog wel even zo blijven.


Aromatics in Black van Clinique kwam eindelijk naar Nederland! Ik probeerde ´m en ben fan, een erg fijne en winterse geur.


Ook Etos kwam met leuke nieuw producten; een luxe ogende lijn met fijne haarproducten. Ik ben deze producten inmiddels al een tijdje aan het testen, de review gaan jullie binnenkort zien.


Ik durf No7 inmiddels wel een van mijn favoriete merken te noemen. Deze maand probeerde ik deze lipsticks en die bevielen erg goed. Nu ik in Utrecht woon moet ik zeker even naar Boots om het assortiment te gaan bekijken!


Ik verhuisde naar Utrecht, wat echt heel erg leuk is maar Cas mis ik toch wel enorm. Hij woont nu bij mijn ouders en als ik in Tiel ben ga ik ´m zeker even kriebelen. Enorm wennen maar ook goed om te zien dat hij erg geniet van de grote tuin en lekker zijn gang gaat.


Voor de verandering liet ik mijn nagels een keer in Utrecht doen en dat beviel niet zo goed. Het eindresultaat vond ik best slordig (dit was de beste hand) en ze zijn inmiddels aardig versleten terwijl ze normaal echt wel 3 weken mooi blijven. Volgende keer ga ik gewoon weer lekker in Tiel, goedkoper én stukken beter.

Geen hele spannende maand dus omdat ik vooral druk was met stage, school en verhuizen natuurlijk. In november staat er in ieder geval één leuk uitje op het programma en heb ik hopelijk aan het einde wat meer te vertellen.
Hoe was jouw november?

Deze artikelen vonden jullie afgelopen maand de leukste:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!