Beauty | Opgemaakt Oktober 2016 met onder andere Clinique, Lush en Lancome

donderdag 3 november 2016


Deze maand zijn mijn opgemaakt artikelen zonder bedoeling bijna allemaal blauw. Zoals bijna elke maand zit er weer wat van Lush tussen maar ook twee dezelfde producten én een parfum.


Nivea kwam onlangs met schuimproducten voor onder de douche, in drie varianten. Ik maakte er twee op en ben fan. Ze ruiken redelijk subtiel maar wel heel erg lekker, zijn fijn in gebruik en geven je een luxe gevoel onder de douche. Wel zijn ze niet echt zuinig in gebruik en als positief puntje; ze zijn ideaal als scheerschuim.


Clinique Aromatix Elixir €35,99/45ml
Van deze parfum maakte ik een testertje op waar ik echt mega lang mee gedaan heb. De geur is kruidig, soms wat ouwelijk maar ik vind ´m heel erg lekker. Doordat de geur vrij heftig en zwaar is heb je maar een drupje nodig, ik ben groot fan van de kleuren van Clinique.

Deze droogshampoo doet zijn werk prima en geeft wat textuur en volume. Doet wat er beloofd word, niks meer en niks minder. Aanrader maar alsnog blijft Batiste mijn favoriet.


Deze maakte ik niet in mijn eentje op, het combiproduct is handig maar ruikt matig en doet qua verzorging amper iets voor je haar. Als je haar hebt wat snel vet wordt maar verder weinig verzorging nodig heeft is dit vast ideaal want je haar wordt wel heel fijn school maar verder geen aanrader.

Dove Invisible Dry Deodorant €3,19
Mijn vaste deo en dat is niet voor niks. Dit is misschien wel de 20e bus die ik op maak, deze deo houdt je fris, gaat transpireren tegen en vlekt niet, echt een topper.


Lush Fairly Traded Honey €12,95
Deze shampoo rook een beetje gek maar wel lekker, een soort mix van honing, bessen en wat zurigs. Ik vond het product verder ik gebruik prima maar niet echt geweldig. Weinig verzorging voor mijn haar en verder geen bijzondere effecten, geen aanrader, niet omdat het slecht is maar omdat er gewoon heel veel betere shampoos zijn voor het zelfde of minder geld.


Deze gel vond ik vrij heftig maar ook wel lekker, mijn huid voelde goed schoon. In de zomer vond ik deze ideaal maar nu met het koude weer werkt ´ie echt te uitdrogend. Ideaal tegen onzuiverheden alleen niet heel zuinig in gebruik.


Lancome Advanced Skin Corrector €70,90
Dit stervensdure product was echt mijn holy grail de laatste maanden. Het is een serum achtig product die je tint verbeterd qua structuur, de huid wordt egaler, zachter en stralender. Nou besef ik me dat ruim €70 echt heel erg veel geld is maar ik vind het het wel waard. Allereerst voelt het product heel prettig aan en ziet je huid er meteen gezond uit. Ook op de lange termijn bleef mijn huid mooi egaal en lekker zacht, deze wil ik zeker opnieuw kopen maar dan wel in de aanbieding.


Geweldige doekjes! Deze doekjes maakten mijn huid écht schoon en kregen zelfs de meest hardnekkige make-up weg. Ik vind ze ontzettend effectief maar wel een beetje duur, ik zou ze in de aanbieding opnieuw kopen, anders niet.

Al met al weer leuke producten en ook een aantal waarover ik geen review had geschreven. Mocht ik wel een review gemaakt hebben dan kom je daar door op de naam van het betreffende product te klikken. Inmiddels zijn er al best wat dingen bijna op dus hopelijk heb ik het einde van de maand weer zat leuks om aan jullie te zien.
Zijn jullie al bekend met een van deze producten?

1 opmerking:

  1. Ik ben altijd dol op opgemaakt artikels! Dat parfum van Clinique heeft mijn moeder ook en ik vind hem echt vreselijk, haha! De shampoo van Lush heb ik onlangs getest en ik vond hem ook niet slecht maar ook niet geweldig! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!