Hair | Andrélon Kokos Boost

dinsdag 23 februari 2016

De nieuwe lijn van Andrélon is perfect voor mensen met fijn haar. Kokosolie geeft je haar een boost en een gezonde glans, zonder het te verzwaren. Ik heb heel erg fijn en dun haar en ben dus de perfecte persoon om deze producten te testen. Een fijne bijkomstigheid is dat ik dol ben op de geur van kokos!


De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een volumespray. Alle drie de producten zijn vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen. En, je raad het al; de producten werken nóg beter als je ze in combinatie met elkaar gebruikt.


De shampoo maakt, heel bijzonder, je haar schoon en geeft een luchtig volume. Je haar krijgt een mooie glans door de olie maar word hier niet zwaar en slap van, volgens Andrélon. De shampoo ruikt allereerst subtiel naar kokos, niet te overheersend en wat mij betreft precies goed. Hij schuimt lekker en lijkt mijn haar goed schoon te maken. Wel heb ik het gevoel dat mijn haar wat minder lang schoon blijft dan bij mij voorgaande shampoo, er gaat dus iets meer droogshampoo doorheen. Mijn haar lijkt inderdaad wat meer volume te hebben en voelt iets minder dun en fijn aan. Qua glans zie ik geen heel groot verschil maar mijn haar is nooit echt dof geweest.


De conditioner heeft een intens voedende werking en verzwaart, net als de shampoo, niet. De conditioner ontklit je haar en maakt het makkelijk doorkambaar. Zoals ik al een beetje verwacht had is de conditioner een stuk minder dik en vettig dan ik gewend ben. Ook wel logisch natuurlijk want het is een lijn die je haar niet verzwaart. Ondanks dat de conditioner minder vettig is, is mijn haar toch goed doorkambaar en mis ik niks qua verzorging. Qua geur vind ik 'm iets minder intens dan de shampoo maar nog steeds prima.


De spray geeft volume aan je haar en helpt bij het doorkammen. Ook verzorgt de spray je haar en geeft het een gehydrateerd gevoel. Dit soort sprays vind ik altijd erg fijn op de dagen dat ik mijn haar niet was. Ik kom dan makkelijk door eventuele klitten heen en mijn haar is wat minder pluizig, ideaal om je ochtend-afro mee te temmen. Hij ruikt lekker naar kokos en maakt je haar niet vettig.


 Alle drie de producten vind ik fijn maar de shampoo is toch wel mijn favoriet. Deze schuimt lekker, ruikt het meest lekker en werkt gewoon goed. De combinatie van deze drie producten zorgt zeker voor wat meer volume en mijn extreem fijne haar is inderdaad wat minder fijntjes qua gevoel en uitstraling. Ik zou deze lijn zeker aanraden, zeker de combi van shampoo en spray. De producten zijn verkrijgbaar bij de drogist en hebben de volgende prijzen: Shampoo: €4,39. Conditioner: €4,59. Volume Spray: €4,99.

2 opmerkingen:

  1. Klinkt best wel fijn! Bij kokos denk ik meteen aan kokosvet en dan heb ik het idee dat het heel vettig gaat zijn. Gelukkig valt dat dus mee :D Ik vind kokos wel echt een heerlijke geur <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een goede shampoo, mijn haar is ook heel fijn dus ik ga deze lijn zeker proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!