Body | Primark Deodorising Wipes

donderdag 25 februari 2016

Ik had al eerder van dit soort doekjes van andere merken gehoord maar was ze nog nooit ergens tegen gekomen. Bij Primark zag ik onlangs deze "deodorant doekjes" liggen en die gingen uiteraard mee om te testen.De doekjes zijn te gebruiken in plaats je van je normale deodorant of als verfrissing tussendoor. Ze bevatten geen alcohol en zijn verrijkt met kamille. De doekjes zijn makkelijk in gebruik; gewoon even over je op te frissen lichaamsdelen halen en klaar! 


Er zijn twee redenen waarom ik voor het gebruik dacht dat doekjes ideaal zouden zijn: Ten eerste lijkt het me handig dat je naast verfrissen en stinken voorkomen ook de viezigheid weg kunt vegen. Als je al een beetje gezweet hebt kun je het dus schoonmaken, dat kan met deodorant niet. De tweede reden is vlekken in kleding; deodorant vlekt toch eigenlijk altijd, sommige pas om de lange termijn maar helemaal voorkomen is bijna onmogelijk. Ik ben benieuwd of dat vlekken met deze doekjes wel te voorkomen is.


De geur is neutraal en inderdaad een klein beetje kamille-achtig. De doekjes voelen prettig en fris aan en irriteren mijn huid niet. Ik heb niet heel erg het idee dat ze transpiratie tegen gaan of sterke geurtjes verdoezelen maar lekker fris voor tussendoor vind ik het wel. Ik vind het vooral fijn om ze mee te nemen voor een opfrisbeurt tussendoor, daarna spray ik wel nog even normale deo.

Aanrader dus, lekker voor opfrissen tussendoor en ze kosten bijna niks. Voor 1 pakjes betaal je bij Primark €1,50.

6 opmerkingen:

 1. Ik zie dat soort artikelen altijd wel liggen als je in de rij staat bij de Primark, maar ik kijk er eigenlijk nooit naar om. Stom eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad fijn dat je je echt even op kunt frissen, dat is wel echt handig :D in combinatie met een 'gewone' deo is dit best wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de doekjes van Primark altijd erg fijn. Ben blij als de Primark hier in mei opent, want dan kan ik daar gewoon mijn doekjes kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kende dit soort doekjes nog niet, maar het lijkt me wel erg fijn/handig om in de tas te hebben ♥ xx Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me ideaal om een festivalleke mee te doen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook zo'n doekjes. Zelf verkies ik deo voor overdag, maar ze zijn wel handig voor verfrissing tussen door.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!