Food | Tony's Chocolonely Paaseitjes

maandag 29 februari 2016

Het is inmiddels een beetje een traditie geworden bij ons thuis; paaseitjes van Tony's. We kopen één doosje van deze en niet meer 6 zakken andere paaseitjes. Scheelt een hoop geld, gevreet, én het is een stuk lekkerder.


In dit leuke eierdoosje vind je 12 paaseitjes in 6 verschillende smaken; melk, puur, hazelnoot, noga, karamel zeezout en puur pecan kokos. Het is trouwens nog lang geen pasen dus best schandalig dat dit nu online komt maar aan de andere kant; ze liggen in de winkel en je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn met chocolade toch;)


De eitjes zijn gemaakt van dezelfde slaafvrije chocolade als de gewone repen van Tony's. Voor wie onbekend is met Tony's Chocolonely; Tony's een een chocolademerk waar je iets meer voor betaald dan veel andere merken. De boeren die de ingrediënten voor de cacao produceren krijgen een eerlijk salaris en een eerlijke prijs voor de grondstoffen die zij aanleveren. Klinkt logisch maar helaas komt slavernij nog heel erg veel voor in de chocolade-industrie, ook bij grote bekende merken. Tony's streeft naar 100% slaafvrije chocolade en probeert andere merken hierbij te helpen. Buiten het feit dat dit allemaal heel nobel en fijn en goed is, vind ik de chocolade by far de lekkerste die er bestaat, oké, na Bounty dan.


 Nou zijn de mogelijkheden rondom een paaseitjesreview natuurlijk een beetje beperkt en ga ik niet ieder eitje afzonderlijk beschrijven. Velen van jullie zullen deze smaken uit de repen wel kennen en dit artikel is dan ook vooral bedoelt om jullie er even op te wijzen dat je naar de winkel moet rennen en dit moet kopen. Niet gesponsord overigens maar ik ben een beetje fan;)


Aanrader en ook een leuke manier om veel smaken uit te proberen zonder alle repen te hoeven kopen! Een doosje kost ongeveer €3,50 en is te koop bij De Wereld Winkel en bij Albert Heijn.

4 opmerkingen:

 1. Nooit gehad eigenlijk, misschien eens proberen! chocolade-eitjes gaan er bij mij altijd wel in :P vind het in een eierdoosje ook zo schattig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattig!! Choco van tonys kan er altijd wel bij hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die moet ik hebben!! ���� Tony Chocolonely is al de lekkerste chocolade! Maar deze zijn gewoon geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg! Ik wist niet eens dat zoiets (lekkers) bestond. En de prijs vind ik in verhouding met de repen wel mee vallen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!