Life | Februari 2016: Roemenië, pakketjes en veel eten..

zaterdag 27 februari 2016

Februari is weer voorbij dus dat betekent een nieuw maandoverzichtje hier! Ik begon de maand in Roemenie en sloot 'm af met vakantie. Ik had een event in Amsterdam en hopte nog even langs de Primark in Rotterdam. Verder zat ik veel thuis, dat was hopelijk terug te zien aan het feit dat er iedere dag een artikel online is gekomen hihi..


Ik begon de maand met een kort tripje naar Roemenië. Het was gezellig om weer terug te zijn en iedereen weer te zien. Ik heb geen bijzondere dingen gedaan maar het was wel lekker, gewoon even een mini vakantie! Ik was natuurlijk niet echt op vakantie; hier kun je meer lezen over het project wat ik mede organiseer.


Qua bloggen gaat het goed! Sinds 1 januari 2016 is er iedere dag een artikel online gekomen. Dit is te wijten aan goede planning en een overschot aan tijd door het gedoe met m'n nieren. Ik heb redelijk veel ziek thuis gezeten en dan ga je toch al gauw op de laptop dingetjes doen, ik tenminste. Qua eten was het een goede maand, ook op de blog; buiten de normale food-artikelen op maandag om, verschenen er tussendoor ook wat artikelen over eten. Ik vind dat leuk en jullie, aan de cijfers te zien, ook!


Er kwamen best wel wat nieuwe dingetjes in huis; plantjes, betonnen decoraties én deze geurkaarsjes. Deze leuke kaarsen in blikjes komen van de Action en ik ben fan. Ze passen perfect in mijn huis en zijn goedkoop. De exacte prijs durf ik niet te zeggen maar veel kan het nooit geweest zijn.


Het was natuurlijk ook Valentijnsdag! Hier gebeurde weinig bijzonders, bij jullie wel?


 Ik ging weer aan de slag voor Solobiomooi en probeerde deze prachtige kwasten uit, de review vind je hier!


Ik vond eindelijk de Snickers Almond, een reep die voor mij hele speciale herinneringen op roept. Welke herinneringen dat zijn; dat kun je uiteraard terug lezen in de review.


Het regende echt pakketjes deze maand en er kwam veel moois binnen! Onder andere deze producten van Dr Hauschka. De verpakkingen zijn in ieder geval prachtig en je gaat de producten zeker nog terug zien in een review!


Ik was veel thuis dus er gebeurde ook redelijk wat in huis. Er kwamen nieuwe decoraties én regelmatig verse bloemen. Ook zaaide ik zaadjes in een kasje in de hoop dat ik over een paar maanden eigen gekweekt eten naar binnen kan werken. Zodra de zaadjes een teken van leven vertonen gaan jullie dat uiteraard zien op Instagram.


Momenteel is het vakantie en dat betekent uitslapen en uitgebreide ontbijtjes. Er gingen flink wat pannenkoeken, croissantjes en smoothies doorheen, lekker!


Deze blusher van Clinique wilde ik echt al heel lang proberen maar uiteindelijk viel hij een klein beetje tegen. Het artikel lees je hier.


Deze leuke lipgloss in donutvorm vond ik bij Kruidvat voor €1,50. De nagellak is gellak van een merk wat ik nu aan het proberen ben. Tot nu toe is het by far de beste gellak die ik ooit getest heb en jullie gaan deze heel binnenkort terug zien in een artikel!


Verder waren we veel onderweg. Ik vind dat zo fijn, lekker in de auto hangen als het regent en een beetje naar buiten te kijken. Zeker na een vermoeiende dag is het lekker om zo onderweg naar huis te zijn. Inmiddels lijkt het alweer bijna lente buiten en ik hoop dat dat de komende weken blijft.

Mijn februari was dus niet heel speciaal maar wel fijn en lekker rustig, hebben jullie nog leuke dingen gedaan?

3 opmerkingen:

  1. Die donut lipgloss is zo cute, echt van die dingen waar ik voor val :'D Lekker veel bloggen is ook super leuk! Net als shoppen in de Primark. Op naar een nieuwe leuke maand!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het inderdaad echt leuk om je artikelen over eten te lezen (vreetzak die ik ben, lol). Zo weet je meteen wat de moeite waard is en wat niet :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een superleuke pakketjes heb je ontvangen deze maand. OOk leuk dat je in Roemenië bent geweest. Die snickers almond wil ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!