Food | BioWise Vruchtenmix met noten

maandag 1 februari 2016

Op een verrassende plek kwam ik dit biologische snack zakje met noten en vruchten tegen. Omdat het een onverwachte winkel betrof én een klein prijsje besloot ik 'm mee te nemen voor een artikel. De afgelopen weken is er vooral veel chocolade en andere ongezonde zooi voorbij gekomen en ik had een gezonde review beloofd, bij deze dus!


Misschien heb ik onder een steen geleefd maar bij de Action was ineens een schap vol biologische producten en superfoods voor Action prijzen. Ik hou altijd wel van dit soort zakjes, zeker als er kokos in zit, ze zijn lekker en je bent nog gezond aan het snacken ook. Of deze mix écht zo gezond is zocht ik voor jullie uit.In dit zakje vind je rozijnen, ongezouten pinda's, moerbeien, kokos, walnoot, amandelen, en cranberry's. Vooral de kokos is erg aanwezig, gelukkig is dat mijn favoriet, de amandelen, ook een van mijn favorieten zijn dan weer bijna niet terug te vinden.


De nootjes en vruchten zijn verrassend smaakvol. Ik had eigenlijk weinig smaak verwacht door de lage prijs maar ze smaken goed! De kokos vond ik een goed voorbeeld hiervan; deze is totaal niet droog, wat bij goedkope zakjes vaak wel het geval is. Qua smaak en kwaliteit prima dus. Het gezonde klopt redelijk; er is suiker toegevoegd maar dat is rietsuiker, het enige nadeel is dat een gedeelte van de cranberry's gezoet zijn. Als je liever geen toegevoegde suikers eet kun je dit zakje dus best eten, alleen even de cranberry's skippen.


 Prima zakje met lekkere ingrediënten en een verrassend goede kwaliteit. In de Action waar ik was, was het schap vrij leeg maar ik zag zo snel nog één andere variant liggen. Zeker een aanrader en wat mij betreft een gezonde én lekkere snack! Je vind deze en een aantal andere producten van BioWise nu bij Action, dit zakje kost €1,79.

2 opmerkingen:

  1. Het assortiment van Action wisselt gewoon zo snel, niet zo gek als je opeens iets compleet anders tegen komt! Klinkt best interessant, misschien ga ik het zelfs wel eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze ook geprobeerd en ik vind hem zo lekker! Ik had nog nooit eerder moerbeien of cranberry's gegeten maar vond ze toch wel erg lekker :)
    En dat voor zo'n zacht prijsje.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!