Beauty | Pearl Drops Pure Bleaching White Whitening Treatment

zondag 31 januari 2016

Witte tanden willen we allemaal wel, toch? Pearl Drops komt nu met een handig setje voor thuis om je tanden in een week stukken witter te maken, het is geen permanente whitening maar ideaal voor een feestje of belangrijk moment. Ik durf het hier bijna niet toe te geven maar ik rook, en dat is terug te zien aan mijn tanden. Op foto's maak ik ze altijd netjes wit maar vandaag ga ik jullie een onbewerkte voor en na foto laten zien.

Pearl Drops is makkelijk in gebruik en bestaat uit twee flesjes die je na elkaar gebruikt. De vloeistof bevat geen peroxide en verwijdert zowel oppervlakkige verkleuringen als diepere verkleuring zonder je glazuur te beschadigen. Het eerste serum breng je aan met het kwastje, 30 seconden laten intrekken zonder je tanden aan te raken en door naar het tweede serum. Die laatste breng je op dezelfde manier en laat je 20 minuutjes intrekken zonder te eten, te drinken, of te roken, even je mond spoelen en klaar! Dit ritueeltje doe je zo'n 7 dagen, 2 keer per dag.


Zie je hoe geel mijn tanden op de bovenste foto zijn? Best confronterend en heel erg lelijk naar mijn mening. Ik vind mijn tanden niet heel veel witter maar de vlekjes zijn duidelijk vermindert. De flesjes zijn makkelijk in gebruik en de serums smaken een klein beetje vreemd maar absoluut niet vies. Ik vond het echter wel lastig om mijn tanden niet aan te raken met mijn tandvlees, dit verschilt misschien per mond en ik durf zo niet te zeggen of het er voor gezorgd heeft dat het product minder goed heeft gewerkt.


Ondanks dat mijn tanden niet enorm veel witter zijn geworden ben ik toch best enthousiast over dit product. Ik ben me er van bewust dat roken natuurlijk totaal niet bij draagt aan het witter maken van je tanden en een zoektochtje op internet naar dit merk levert mij heel erg veel positieve ervaringen op. Aanrader dus, ik zou dit zeker nog een keer gebruiken, maar wel als ik gestopt ben met roken. Je vind dit product van Pearl Drops bij onder andere DIO, DA, en grotere Etos filialen.

3 opmerkingen:

  1. Had toch op iets meer effect gehoopt, zie wel iets van verschil. Maar goed, ik moet ook maar eens eerst stoppen met roken :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zou het ook erg confronterend vinden om mijn tanden zo op de foto te zetten. Daar voel ik me zelf vrij onzeker over.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!