Body | Lush Prince Charming Showergel

woensdag 27 januari 2016

Trouwe lezers zullen dit artikel misschien herkennen of zich afvragen wat er in vredesnaam met de kwaliteit van mijn foto's gebeurt is. Vorig jaar plaatste ik al deze review van Prince Charming, omdat deze roze douchegel nu opnieuw verkrijgbaar is wilde ik het artikel opnieuw met jullie delen. Ik heb de opmaak iets veranderd, te tekst niet, en ik hoop dat we het er over eens kunnen zijn dat mijn foto's inmiddels wat beter zijn;)

Ter ere van Valentijnsdag heeft Lush weer een heerlijke tijdelijke collectie vol liefde en zoetsappigheid. Ik probeerde onder andere deze Prins Charming.
Een sprookjesachtige mix van granaatappelsap, grapefruit, sandelhout, geranium en vanille.
Al deze ingredi├źnten zouden zorgen voor een verleidelijke douche voor jezelf of samen met je Valentijn.
Ik moest even wennen aan de geur want hij is nogal heavy en ik ben normaal meer van de mildere geuren. Eenmaal gewend 'issie eigenlijk heel erg lekker, zeker in de morgen! Hij is dan wel mierzoet maar heeft ook zeker een flinke frisse toon wat de geur een stuk aangenamer maakt voor mij. Opvallend is dat de geur na het douchen echt lang en sterk blijft hangen. Ik gebruik de douchegel met een douchepuff, zo doe ik er lekker lang mee en komt er veel schuim vrij. Ook nog even credits trouwens voor het heerlijke roze kleurtje, daar word ik echt blij van 's ochtends. Een absolute aanrader wat mij betreft! Hij ligt nog even in de winkel, je betaald €7,95 voor 100 gram.

Grappig om terug te lezen dit. Ik vind het product nog steeds heel fijn maar zou het artikel nu heel anders doen; ik zou meer en betere foto's gebruiken en ik zou wat meer informatie proberen te geven over het product. Anyway, nog steeds een aanrader uit de huidige Valentijnscollectie!

3 opmerkingen:

  1. Inderdaad een aanrader! Ik vind het wel een luchtje waar je aan moet wennen, maar wel een heel lekkere! Heb 'm ook staan. Ook leuk om je eigen vooruitgang te zien met foto's :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk dat dit niet mijn favoriete geur is van Lush

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze geur lijkt me erg lekker, maar ik wil hem wel eerst ruiken voor ik hem koop. Want ik ben niet zo'n van de zoute geuren.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!