Life | December 2015: Feestdagen, ziek, en heel veel eten!

zaterdag 2 januari 2016

Nogmaals een heel fijn 2016 voor iedereen! Net als bijna iedereen at ik ontzettend veel afgelopen maand (dat doe ik eigenlijk iedere maand) en vierde ik de feestdagen. Kijken jullie mee naar mijn laatste maand van 2015?


Een van de persbureaus waar mee ik samenwerkte verzorgde heerlijke ontbijtjes met deze leuke decemberkalender van Verival, voor iedere dag een lekkere muesli of cruesli. Een van de weinige gezonde dingen die ik deze maand at, oeps.


Mijn favoriete ontdekking van afgelopen maand; deze heerlijke douchegel met grapefruit. Ik word hier iedere ochtend weer blij van, de volledige review vind je via deze link.


Het was natuurlijk ook Sinterklaas, al lijkt dat een eeuwigheid geleden. Sinterklaas is altijd al mijn favoriete feestdag geweest en ook dit jaar vieren we het weer gezellig met familie en kreeg ik een geweldige surprise.


Het was natuurlijk ook kerstvakantie, helaas kon ik door mijn nieren niet veel doen en was het vooral series kijken. De leuke marmeren onderzetters kreeg ik bij mijn Sinterklaas surprise, ze komen van Marskramer.


Helaas ging mijn gezondheid niet echt goed deze maand. Ik had heel veel last van mijn nieren en heb veel in bed gelegen. Inmiddels gaat het wat beter maar vingers crossed want over is het nog niet. Gezond eten en veel cranberrysapjes drinken en dan komt het vast goed:)


Kerstmis was niet heel spectaculair, ik moest werken wat erg gezellig was maar niet heel kerst-achtig. Op derde kerstdag ging ik lekker gourmetten en genoot ik in mijn fijne lelijke kerstrui. Ik kocht deze bij Juniqe, absolute aanrader; ze hebben een geweldige collectie.

Als dit online komt is het 2 januari. Momenteel ben ik aan het uit aan het rusten van een korte nacht na een heel leuk Oud & Nieuw feestje. Er zitten een aantal leuke dingen aan te komen dus hou www.miratells.nl in de gaten!

2 opmerkingen:

  1. It must be very delicious!!
    http://www.newpatagonia.com

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!