Nails | Essie "Licorice"

donderdag 28 januari 2016

 Essie blijft toch mijn ultieme favoriet qua nagellak. Toen ik op zoek was naar een mooie glanzende zwarte lak kwam ik dan ook snel bij het Essie-schap in de Etos terecht. Ik nam "Licorice" mee naar huis en lakte, uiteraard, meteen m'n nagels.


Licorice zit in het vaste assortiment bij Essie en is eigenlijk ook de enige klassieke zwarte lak die ze hebben.


Ik kan jullie hele verhalen gaan vertellen over de kwaliteit van het kwastje en de houdbaarheid van de lak maar Essie is niet voor niks mijn favoriet natuurlijk. 


De meesten zullen zelf ook wel een lakje van dit merk hebben en weten dat Essie prima lakt en gewoon goed blijft zitten. Geen uitgebreide review dus maar gewoon wat foto's:)
Wat is jouw favoriete lakje van Essie?

6 opmerkingen:

 1. Ik zag laatst bahama mama, die vond ik ook wel mooi. Maar een klassieke zwarte doet het altijd goed! Doet me ook echt denken aan drop met dat glansje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd van zwarte lakjes. Echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie zwarte nagellak! Essie is ook een van mijn favoriete merken. Mijn favoriete lakjes (sorry ik kan niet kiezen ;-) ) van Essie zijn: Tart Deco en Not just a funny face, best wel twee uitersten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig kleurtje! Ik moet tot mijn spijt zeggen dat ik helemaal geen lakjes van Essie heb (en dat met mijn reuze nagellak-collectie). Ik vind wel dat ze altijd erg mooie kleurtjes verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!