Body | Therme Bulgarian Rose Body Butter & Shower Scrub

woensdag 10 februari 2016

Over een paar dagen is het weer Valentijnsdag en gaan hopelijk veel van jullie lekker een avondje uit met een (potentiële) liefde. Als ik zelf een avondje uit ga vind ik het altijd heerlijk om mijzelf als voorbereiding lekker te verzorgen. Vandaag laat ik jullie twee producten zien die qua geur perfect bij Valentijnsdag passen en waarmee je je datenight goed begint.


De Bulgarian Rose lijn van Therme bestaat al even en is een zachte en vrouwelijke lijn. Een duidelijke rozengeur die niet te overheersend is en die voor veel mensen geschikt zal zijn. In de producten vind je rozenolie en rozenextract, beide hebben een hydraterende werking en zorgen voor een soepel huidje. De toegevoegde cranberry extracten lijken de geur iets frisser te maken en zorgen voor een beschermlaagje om de huid. Ik probeerde voor dit artikel de body butter en de douche scrub.


De bodybutter is een rijke crème met een verleidelijke geur die geschikt is voor alle huidtypen en erg verzorgend is. Door de aanwezige alcohol zou ik deze body butter niet aanraden voor een erg gevoelige huid maar ik heb daar zelf nooit zo veel last van. Bodylotion is een product dat ik elke dag zou meten gebruiken maar toch iets te vaak skip. Als ik een geur écht heel lekker vind dan merk ik dat ik meer gemotiveerd ben om toch weer iedere dag de pot er bij te pakken.


Ik vind de crème redelijk vettig maar hij trekt toch snel in, mijn huid is niet heel droog maar kan wel wat verzorging gebruiken. Die verzorging lukt zeker, mijn huid voelt na gebruik zacht aan en ruikt flink naar rozen. De geur vind ik erg lekker, hij doet me aan mijn oma denken die altijd Duindoorn producten gebruikte. De geur blijft overigens redelijk goed hangen en vervliegt na een tijdje langzaam. 


Ook in de scrub vind je rozenolie en cranberry terug voor een fijne geur en verzorging. De scrub is vrij fijntjes maar toch goed voelbaar en zeker niet te mild. De substantie is verder vrij dik en een beetje plakkerig, ik vind dit bij scrubs altijd erg prettig. Een te dunne substantie glijdt weg en bij dit product heb je rustig de gelegenheid om je lichaam te scrubben. De geur is wat subtieler dan bij de body butter maar nog steeds zijn de rozen erg aanwezig.


Ik vind beide producten niet extreem bijzonder maar wel erg lekker. Therme vind ik eigenlijk altijd wel prima in gebruik en ze hebben vaak net wat meer speciale geuren dan andere merken. De combinatie van deze twee producten vind ik erg prettig en de geur blijft dan lekker lang hangen. Ideaal voor Valentijnsdag maar ook voor andere momenten natuurlijk!

De body butter kost €9,50 en de scrub €8,95, je vind ze bij de drogist en op de webshop van Therme. Tot en met Valentijnsdag krijg je op www.therme.nl bij besteding vanaf €25 een juwelencheque ter waarde van €250, ideaal moment om voor Valentijnsdag jezelf nog even te verwennen dus!
Wat ga jij doen met Valentijnsdag?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen, dit heeft mijn mening op geen enkele manier beïnvloed.

3 opmerkingen:

  1. Ik ben de laatste tijd aangenaam verrast geweest door Therme. Nu ben ik ook erg benieuwd naar deze producten

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De geur klinkt best wel lekker! Valentijnsdag... brownies maken, gok ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Therme heeft echt zo een heerlijke producten. Deze producten zien er erg mooi uit :D x

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!