Life | Januari 2016: Een nieuw jaar, oude gewoontes..

dinsdag 2 februari 2016

De eerste maand van januari zit er weer op, lekker cliché; maar het ging snel. Ik had geen hele spannende januari, mede omdat ik nog steeds continu ziek ben. Niet echt handig en het begint inmiddels behoorlijk vervelend te worden. Gelukkig waren er ook leuke momenten deze maand en genoot ik extra van de momenten dat ik wel op pad kon.


We hadden een gezellige jaarwisseling bij ons thuis en in de stad. Een nieuw jaar voelt toch altijd een beetje als een nieuw begin maar toch maakte ik niet echt voornemens. Omdat het de laatste maanden zo slecht gaat met mijn nieren ben ik eigenlijk alleen maar bezig met beter worden en de dagen doorkomen, niet met speciale voornemens.


Ook ik liet mijn negen meest gelikede foto's zien op Instagram. Ik vond het wel een grappig overzichtje; het eten heeft toch echt de boventoon. Vorig jaar twijfelde ik enorm of ik wel over eten moest gaan bloggen op een beautyblog, achteraf gezien was dit een hele goede keus! Jullie vinden het zo te zien ook heel leuk en ook het komende jaar kun je weer lekker veel eten verwachten op mijn blog én op Instagram natuurlijk.


Ik ontdekte deze fijne nagels van House of Holland! Inmiddels heb je misschien ook al de andere versie voorbij zien komen op Instagram. Ik ben enorm fan van deze nagels en schreef er een artikel over, dit vind je hier.


Ik zag niet zo heel veel vrienden in januari maar Sas kwam wel een dagje langs en maakte deze leuke foto. We hebben weer een hele berg plannen voor samenwerkingen aankomend jaar. De eerste heb je al gezien; ik schreef een artikel over haar geweldige webshop Gekkiggeit, het artikel mét winactie kun je hier terug vinden.


Ik kreeg een Triangl bikini! Ik kan niet wachten tot ik 'm kan proberen en schreef een artikel met maatadvies.


Ik probeerde wat gezonder te eten in januari. Absoluut niet om af te vallen maar wel omdat het goed is voor mijn lichaam en gezondheid. Het ging nog niet echt vlekkeloos en ik at ook veel troep. Als mijn nieren het toelaten ga ik in februari weer lekker sporten en dan gaat het eten vaak ook een stuk beter.


 Door stilstaande treinen moest ik helaas het event van Solobiomooi missen. Een paar dagen later kreeg ik dit leuke tasje vol producten thuisgestuurd; ik ben volop aan het testen en er zijn leuke reviews onderweg!


Samen met Denise ging ik naar het event van Benefit. Ik was eindelijk weer een beetje op de been en het ging allemaal verrassend goed met mijn nieren. Het was een leuk en gezellig event waar twee leuke nieuwe producten gepresenteerd werden. De producten ga ik uiteraard reviewen dus die zien jullie vanzelf voorbij komen!


Ik had natuurlijk niks nodig maar toch kocht ik dit mooie lakje van Essie voor mezelf; "Licorice". Mijn Essie collectie word steeds groter en ik blijf het toch echt de fijnste lakjes vinden, gecombineerd met een topcoat van Sally Hansen.

Ik zit als jullie dit lezen hopelijk in Roemenië dus aan het eind van februari heb ik vast wat meer te vertellen dan nu! Hoe was jouw januari?

3 opmerkingen:

  1. Super leuk overzicht! Dat Benefit event leek me zo gaaf. Die instagram-food-foto's zien er ook zo goed uit! Die bikini is zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat je het Solobiomooi event hebt moeten missen, hopelijk heb je de volgende keer geen pech met treinen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. House of holland lijkt idd erg mooie nagels te hebben, maar voor mij lijken ze iets te lang

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!