Body | Treacle Moon "Dusted Cocoa Heaven" Bath & Shower Gel

zaterdag 13 februari 2016

We blijven nog éven in de Valentijnssferen; ik laat jullie vandaag een douchegel zien met de verleidelijke geur van chocolade. Ideaal voor Valentijnsdag én voor de dagen daarna natuurlijk, wist jij dat de geur van chocolade een rustgevend effect heeft én je vrolijk maakt?


Treacle Moon staat bekend om de bijzondere verpakkingen, de royale inhoud ten opzichte van de prijs en natuurlijk de prachtige teksten op de flessen. De producten zijn niet op dieren getesten en de verpakkingen zijn gemaakt van 100% recyclebaar plastic. De nieuwste geur van dit Britse merk is dus "Dusted Cacao Heaven", een romige en intense chocoladegeur. Als je braaf op dieet bent heb je nu dus een goed alternatief om wel van chocolade te kunnen genieten!


Ik vind de geur vrij heftig maar wel minder chemisch dan ik had verwacht, het ruikt écht naar chocolade. Ondanks dat de geur heftig is vind ik 'm wel lekker en vind ik het een fijn begin van de dag, van de geur van chocolade word ik in ieder geval automatisch vrolijk. De geur blijft niet erg lang hangen maar dat ik vind ik eigenlijk wel prima. Ik vind het een lekkere geur om onder de douche van te genieten maar ik hoef niet tegen lunchtijd nog steeds naar chocolade te ruiken. De shower gel is niet heel verzorgend maar dat vind ik zelf nooit zo'n probleem, dan gebruik ik daarna wel een crème.

Aanrader dus, én op de valreep ook het ideale cadeautje voor je geliefde morgen! Je vind 'm bij Albert Heijn, je betaalt dan €4,95 voor 500ml.

4 opmerkingen:

  1. Ik vind 'm echt HEEL erg naar chocola ruiken, wat ik niet had verwacht. Had even in de winkel gesnuffeld :P Ik had echt zo'n nep kartonnen chocoladegeur verwacht, maar wilde er bijna een hapje van nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ohh hier ben ik benieuwd naar! ik ben gek op chocolade lucht <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook heel benieuwd! Maar voorlopig koop ik geen douchegel haha. Ik heb de hele kast vol, oeps. Ik vind het leuk gedaan, je foto's met cacao nibs (?) Tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb deze al vaker voorbij zien komen, lijkt me echt een heerlijk product! -x-

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!