Beauty | Opgemaakt Januari 2016 met onder andere Lush, MUA, en Aussie

vrijdag 29 januari 2016

De maand is weer bijna om dus tijd voor een opgemaakt artikel! Ik maakte veel op deze maand en ook veel leuke producten, best logisch anders maakte ik ze niet op natuurlijk! Als ik over de producten een review heb geschreven dan kun je op de naam klikken om daar terecht te komen. Natuurlijk vertel ik in dit artikel even kort wat ik er van vond!


Lee Stafford €8
Van deze droogshampoo had ik hoge verwachten en in eerste instantie was ik enthousiast. Hij was ook fijn, mijn haar zag er schoon uit ondanks dat het vies aanvoelde. Alleen denk ik dat ik voor minder dan €8 ook wel een droogshampoo kan vinden met het zelfde effect. Erg fijn dus maar hij mag wel wat goedkoper.

Davines Momo Moisturizing Shampoo €15,90/250 ml
Deze sample zat een keer in een beautybox en kwam nu weer eens tevoorschijn. Een erg fijne shampoo die mijn haar wel stroef maakte maar ook heel erg schoon. Het leek ook langer schoon te blijven en dat stroeve was goed op te lossen met een conditioner. De geur was verder niet erg bijzonder, verder een prima shampoo!


Etos Nagellak Remover €1,09
Geen bijzondere remover maar wel gewoon prima. Inmiddels heb ik voor het eerst zo'n potje ontdekt met een sponsje er in, wat een oplossing is dat zeg! Ondanks dat deze remover fijn was zou ik 'm niet opnieuw kopen maar nu ik die sponsjes ontdekt heb altijd daar voor gaan.

Erg fijn product van John Frieda met een lekkere geur. Ik gebruik meer producten van deze lijn en ze zijn gewoon erg prettig. Je haar ziet er wat voller uit, wordt goed verzorgt en ruikt heerlijk, absolute aanrader!


MUA Matte Perfect Primer €5,59
Fijne primer die ik inmiddels voor de derde keer gekocht heb. Hij voelt prettig aan en egaliseert mijn gezicht heel goed. Enige nadeel vind ik dat het tubetje in de winter totaal niet lang mee gaat waardoor het weer best prijzig is. In de zomer, als mijn huid wat minder droog is, ga ik deze weer gebruiken. Verder een van mijn favorieten!

Lush Dirty Deal Showder €19,95
Deze limited edition van Lush vond ik heerlijk ruiken maar de poeder vond ik toch niet heel praktisch in gebruik. Het schuimt prima maar het is gewoon een beetje een geklungel, niet ideaal dit product, wel lekker.



Deze reinigingslotion vind ik zo ontzettend fijn, een van de fijnste ontdekkingen van de laatste tijd! Hij verzorgt mijn huid een goed en is gewoon makkelijk in gebruik. In de review geef ik je wat meer info maar echt; een absolute aanrader.

Een oeroude review kon ik hier van terug vinden maar dit product vind ik nog steeds heel fijn. Een hele fijne lippenbalsem waar je lippen niet "verslaafd" aan raken en waar je heel lang mee doet. Vooral deze versie met een vleugje mint vind ik heel lekker. Dit blikje was overigens niet op maar zo oud dat 'ie bijna tegen de houdbaarheidsdatum aan zat en een beetje dicht geroest was.


Aussie Miracle Recharge Moisture Spray €9
Deze spray vind ik heel erg fijn om mijn haar een beetje te ontklitten of ontpluizen tussen de wasbeurten door. Hij maakt mijn haar niet vet, ruikt lekker en ik heb er heel erg lang mee gedaan. Hij is wat aan de prijzige kant maar Aussie is vaak in de aanbieding en je doet er wel enorm lang mee!

NVEY ECO Compact Powder €34,99
Met deze travel size heb ik heel lang gedaan en hij beviel prima. De poeder matteerde mijn gezicht goed, bleef lang zitten en gaf geen witte gloed. Ondanks dat ik 'm enorm fijn vind zou ik 'm niet kopen, vind bijna €35 toch wel erg prijzig, ondanks de goede kwaliteit.


 Herbal Essences Droogshampoo €2,99
Aan deze droogshampoo moest ik even wennen, eerst vond ik m niet echt fijn, later toch wel. De geur is erg aanwezig dus ik gebruikte deze voornamelijk om na het werken de frituurlucht te verdrijven. Op dagen dat het nét iets te vet was gebruikte ik deze, als mijn haar echt vies was vond ik deze niet voldoende werken. Op zich vond ik 'm dus wel fijn maar er zijn droogshampoos die ik beter vind.

Lekker veel opgemaakt deze maand hè! Ik ben benieuwd of jullie een van deze producten ook gebruikt hebben en wat jullie er van vonden.

5 opmerkingen:

  1. Het gaat er allemaal sneller doorheen dan je denkt! Dat masker van John Frieda heb ik wel eens gehad. Vond ik heerlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je lekker veel opgemaakt deze maand. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar het product van Aussie. Ik zal eens de aanbiedingen in de gaten houden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hah, ook zo'n fan van droogshampoo? Wist wel niet dat Herbal Essences droogshampoo had! Dringend eens aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die showder lijkt me zó onpraktisch in gebruik, zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!