Beauty | Etos Revitalizing Primer, Lipliner & Color Care Lipstick

zaterdag 16 september 2017


Ook deze maand ontving ik weer een leuk pakketje van Etos, dit keer gevuld met drie make-up producten. Ik ontving een lippotlood, een lipstick en een primer die ik alle drie uitprobeerde en in dit artikel laat zien.


Etos make-up probeerde ik natuurlijk al vaker en is bij mij zeer geliefd. De prijzen zijn altijd laag en doorgaans is de kwaliteit boven gemiddeld. Ik testte al meerdere primers van Etos en was daar altijd erg blij mee, ook de lipproducten, ongeacht of ze qua kleur bij me passen, stelden nooit teleur. In dit artikel vind je de volgende drie producten:
- Revitalising Primer
- Lipliner
- Color Care Lipstick



Revitalizing Primer €5,99
Deze primer is de ideale basis voor je make-up en ziet er geweldig uit zo met die bolletjes. Ik ben altijd een beetje gefascineerd door producten met bolletjes, ik heb er nog nooit een gehad en ik vraag me dan altijd af hoe die bolletjes aanvoelen en wat er mee gebeurt als ze uit de verpakking komen. De capsules in deze gel primer zijn gevuld met aloë vera en algen extract. Dit zou er voor moeten zorgen dat je huid er instant gelift en fris uit ziet.



De bolletjes gaan als ze door het pompje komen voor het grootste gedeelte al stuk, en op je huid komt een wit kloddertje met halve bolletjes en stukjes aan.



Als je de primer uitsmeert krijg je een frisse gel substantie die niet siliconen-achtig aan voelt maar wel een hele lichte shimmer over zicht heeft. De primer verkoelend en fris aan, en mijn huid krijgt een fijne glow. Qua oneffenheden vind ik niet dat deze primer veel doet, hij voelt gewoon lekker aan, en je foundation blijft prima zitten.


Lip Liner ¨Dark Orchid¨ €2,99
Deze lipliner heeft een redelijk romige textuur, een stuk zachter dan veel andere liners. Ideaal om op je liplijnen aan te brengen en in te vullen met lipstick óf om afzonderlijk te dragen en te toppen met een mooie lippenbalsem.


Hier alleen de lipliner. Hele fijne textuur, hele fijne punt die goed aanvoelt en waarmee je makkelijk kunt werken.



Color Care Lipstick ¨Mon Cheri¨ €3,99
Deze prachtige lipstick heeft een lichte maar crèmige textuur die ontzettend zacht aanvoelt op je lippen. Je lippen worden naast gekleurd ook verzorgd en beschermd. De lipstick is hoog gepigmenteerd waardoor ´ie egaal dekt en lang blijft zitten. Je vind de Color Care Lipsticks bij Etos in wel 30 verschillende kleuren.


De swatches.


Ik hou echt niet van donkere tinten op mijn lippen maar wat een prachtige kleur. De tint is perfect, de finish is prachtig, de dekking heel goed en hij voelt zo zacht aan. Ik heb wel eerder Color Care lipsticks van Etos gehad en het is absoluut één van mijn favoriete lipsticks, echt hele goede kwaliteit voor weinig geld.


Prachtige, goede producten weer waar ik eigenlijk, stuk voor stuk, niks op aan te merken heb. De primer vind ik voor een huismerk wat aan de prijzige kant, al zie ik dat primers vaak wel qua prijs boven andere budget producten uit springen, niet heel gek dus. De lipstick is niet per se mijn kleur maar ik was echt verbluft door de kwaliteit, als je een mooie lipstick wilt, die overigens niet op dieren is getest, kan ik je zeker aanraden om er bij Etos een uit te gaan zoeken, zeker voor dat geld.
Welke van deze drie producten spreekt jou het meeste aan?

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

2 opmerkingen:

  1. Wauw, ik vind het resultaat van de lipstick ook mooi!
    Hij is dekkend en vind de kleur prachtig :-)
    Liefs, Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig, afgelopen zaterdag zag ik de primer met de intrigerende bolletjes. Even snel gegoogled bij de Etos, maar ze zijn niet altijd even snel met informatie over nieuwe producten op hun site. Op de gok gekocht en ik moet zeggen dat hij fijn aanvoelt. Hij doet niets voor oneffenheden, maar hij trekt een klein beetje strak (of dat hoop ik :) )

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!