Beauty | Max Factor Crème Bronzer

woensdag 20 september 2017


Nu de zomer dan echt voorbij is en ons bruine kleurtje (welk bruine kleurtje?) ook echt verdwenen is, is het hoog tijd om wat fanatieker aan de slag te gaan met bronzer. Sommige mensen brengen dit over hun hele gezicht aan, dat is niet helemaal mijn ding, ik doe het op mijn slapen en onder waar mijn blusher zit zeg maar. Ik ontving vorige week deze prachtige crème bronzer van Max Factor en testte ´m uit!


Deze bronzer is ten opzichte van andere bronzers een stuk crèmiger, maar wel nog steeds een poeder met als resultaat dat ´ie perfect samen smelt met je huid. De bronzer is makkelijk aan te brengen en eenvoudig op te bouwen qua intensiteit, zo kun je in de zomer voor wat meer kleur gaan en in de winter voor wat subtiels.

Een bronzer zou je dus over je hele gezicht aan kunnen brengen maar het mooiste effect bereik je vaak door het product met een grote kwast bij je haarlijn, onder je jukbeenderen en op je decolleté aan te brengen.


De bronzer is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: 05 Light Gold en 10 Bronze, ik probeerde die eerste.

Light Gold is zoals je ziet heel subtiel, zeer geschikt voor lichtere huidjes maar door de warme gloed zeker niet saai.


Ik heb hier de bronzer onder mijn blusher aangebracht, heel subtiel, daar hou ik van in de winter.  De kleur is perfect samengesmolten met mijn huid, bijna onzichtbaar maar geeft toch wat warmte af, mooi wel.


Fijn product die ook zeker kneus-proof is. Hij is makkelijk aan te brengen en zo subtiel dat je niet snel de fout in gaat, daar hou ik van. Het leuke aan dit soort kleuren is dat je ze ook als oogschaduw kunt gebruiken en, als je een iets warme haarkleur hebt, zelfs ook om je wenkbrauwen op te vullen. Je vind ´m bij de drogist voor €12,99, geen budget prijs maar wel een product waar je erg lang mee doet, ik ben fan!
Wat is jouw favoriete product van Max Factor?

*Dit product heb ik gekregen.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!