Beauty | Vaseline Sugar Coated Limited Edition

zaterdag 16 januari 2016

Nu het weer zo koud en guur is gebruiken we allemaal wat extra lippenbalsem, ik in ieder geval. Perfecte timing dan ook van Vaseline om met een fijne limited edition te komen. Deze "Sugar Coated" Vaseline staat in het teken van zachte en vrouwelijke lippen.


Zoals altijd bevat Vaseline petroleum jelly en verzorgt en herstelt hij de lippen. Deze variant heeft een milde en zoete geur en belooft je lippen een lichtroze tintje te geven. Overigens bevat het product geen suiker, had ik trouwens best leuk gevonden; een laagje suiker on top.


Bij Vaseline heb ik altijd een beetje dezelfde issues als bij Labello. Mijn lippen raken een beetje verslaafd en binnen no time zijn ze extreem droog als ik het product niet gebruik. Ik heb dit bij Vaseline wel in mindere mate dan bij Labello maar toch, niet ideaal. De zoete geur vind ik lekker, je ruikt ook nog duidelijk de petroleum jelly maar die combi vind ik juist wel lekker.


Op het verslavende aspect na verzorgt deze balsem mijn lippen prima. Ik gebruik 'm voornamelijk 's avonds voor ik naar bed ga. Ik vind dit wel de fijnste Vaseline die ik tot nu toe geprobeerd heb dus wat dat betreft een aanrader! Je vind 'm nu tijdelijk bij Kruidvat voor €2,99.

3 opmerkingen:

  1. Zelf zweer ik bij Blistex, maar alleen als ik verkouden ben. Dan heb ik last van droge lippen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit. Echt leuke foto's heb je ervan gemaakt. Ik gebruik dit blikje altijd in de originele versie. Werkt goed!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!