Life | Juli 2017: Genieten in Roemenië en echt even pauze

dinsdag 8 augustus 2017


Het was heel erg rustig afgelopen weken op Instagram en dat had zo zijn redenen. Eén van die redenen was dat ik in Roemenië zat. Ik heb daar enorm genoten maar geen reet aan mijn social media gedaan. Jullie gaan ongetwijfeld nog wat voorbij zien komen, maar eerst even een korte samenvatting van juli.


In juli was het dan eindelijk een soort van zomer in Nederland. Ik ging met Romy een dagje heerlijk genieten aan het strand in Utrecht, ik hoop van harte dat er nog veel van dit soort dagen gaan komen voor de herfst weer begint.


Ik liet mijn nagels weer doen bij mijn vaste tentje in Tiel. Mocht je daar in de buurt wonen of er ooit komen, dan kan ik je Lyna zeker aanraden!Voor ik vertrok was ik voor een filmpje een dag op pad, een groot gedeelte schoten we bij de Waal, altijd prachtig en zo rustgevend om daar te wandelen. Niet heel handig met witte schoenen alleen. Omdat ik zondag terug ben gekomen uit Roemenië, voelt het nu heel raar om dit artikel te typen. De dingen die ik aan het begin van juli deed lijken al maanden geleden en ik zit nog heel erg met mijn hoofd in Roemenië. Het weer hier is wennen en sowieso is alles anders als je twee weken lang met 30 kinderen bent geweest die continu willen spelen, knuffelen en aandacht vragen.Ik vond weer een nieuw etens t-shirt, dit keer van My Jewellery. Hij is helaas  (hopelijk tijdelijk) uitverkocht maar ze hebben momenteel ook toffe shirt met avocado´s!


Qua blog was het afgelopen maand dramatisch. Ik werd ziek de week voor in weg ging en had totaal niet vooruit gewerkt. Er kwam hier bij niks online tot mijn grote spijt. Ik besloot maar om hier niet over te gaan stressen maar gewoon even een échte vakantie in te lassen, stiekem was dat best wel lekker.


Ik ging op reis en nam mee..niet zo heel veel! Onlangs kreeg ik dit fijne koffertje thuisgestuurd van Bagageonline. Mooi en perfect ding voor handbagage, ik stond echt versteld hoe veel ik er nog in gepropt kreeg!


En weer naar Roemenië dus. Het was wederom geweldig. Het was heerlijk om de kindjes weer te zien, het was fijn dat het elke dag lekker warm was en dat ik niks anders hoefde te doen dan spelen met ruim 30 enthousiaste kinderen. De komende dagen ga ik even wennen aan alles in Nederland en weer hard aan het werk. Ik hoop op nog een kleine Nederlandse zomer!
Zijn jullie nog op vakantie geweest?

3 opmerkingen:

  1. Het weer hier is niks aan he! Ik hoop ook nog op een zomer! Ik ga bijna weer naar de herfst verlangen met dit weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is hier in Zuid-Holland code geel, heerlijke zomer. Gelukkig heb ik op vakantie heel wat zonnestraaltjes kunnen vangen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk! Wij zijn net terug en hebben nog lekker 1.5 week thuis<3

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!