Life | Juni 2017: Druk en heel veel eten!

zaterdag 1 juli 2017


Juli alweer, ik kijk er naar uit. Ondanks dat ik best een aantal leuke dingen deed, was juni niet een hele fijn maand. Het schooljaar zit er bijna op en dat bracht ontzettend veel (uitgestelde) deadlines met zich mee. Veel huiswerk en weinig slaap dus. Nog een weekje, en dan heb ik vakantie, heerlijk!


Ik was de afgelopen maand een beetje aan het spelen met patches en kwam onder andere tot deze ¨creatie¨. Gisteren kwam er een hele leuke hamburger binnen die jullie zeker gaan terugzien op Instagram.


Een heel leuk uitje voor mijn blog was Eten Op Rolletjes! Ik mocht lekker gaan eten en jullie een beetje lekker maken met alle fijne kraampjes.


Naar aanleiding van mijn bezoek schreef ik dit artikel met informatie en tips. De komende maanden zijn er nog verschillende edities dus zeker even de moeite waard om te kijken of het ook bij jou in de buurt is.


Er kwamen weer heel veel pakketjes binnen, waar onder deze fijne lijn van Rituals. Op vrijdag unbox ik trouwens regelmatig alle pakketjes op Instastories!


Ik ging met Romy weer richting Amsterdam en had een leuke, gezellige en inspirerende dag. Etos had ons uitgenodigd voor een leuke workshop met veel foto's en veel donuts, heel gezellig.


Eind juli vertrek ik weer naar Roemenië, daar heb ik zo veel zin in! Verder staat er nog niks gepland voor zowel juli als de rest van de zomer. Ik zie het allemaal wel, gewoon even lekker uitrusten en hopelijk van de zon genieten. Volg me vooral op Instagram om op de hoogte te blijven van mijn avonturen.
Heb jij leuke plannen voor juli?

1 opmerking:

  1. Oeeh, heerlijke donuts! Alvast een hele fijne vakantie gewenst, enjoy Roemenië!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!