Food | Spa Touch Of Coconut

vrijdag 21 juli 2017


Zomer vraagt om zomerse drankjes en ik denk dan al gauw aan dingen als mango, ananas en kokosnoot. Met die laatste heb ik een beetje een haat-liefde relatie. Bounty´s zijn mijn grote liefde, ik ben dol op baksels met kokos maar kokoswater en kokosmelk vind ik zum kotsen. Toen Spa Touch Of ook met een kokosvariant kwam, was mijn interesse gewekt; ik vind de andere varianten in deze lijn lekker en het subtiele in combinatie met kokos leek me wel wat.


Spa Touch Of is een productlijn van Spa, waarin bruisend mineraalwater word gecombineerd met een vleugje smaak. Dit gezonde drankje is momenteel te verkrijgen in de volgende smaken:
- Mint
- Lemon
- Apple
- Blackcurrant
- Grapefruit
- Peach
- Coconut


Wat ik zelf ideaal vind aan Spa Touch Of, is dat het geen suiker, geen calorieën en geen zoetstoffen bevat maar niet zo saai is als water. Ik vind water prima om te drinken, alleen iets met een smaakje is ook wel eens lekker en ik ben geen fan van de hele dag frisdrank drinken.


Als je een lekker zomers drankje wilt maken, is deze variant met kokos ideaal om te gaan combineren. Zo kun je, naast natuurlijk wat ijsblokjes, een klein stukje gember aan je water toevoegen, een limoentje of een takje munt. Mijn favoriete variant is een takje munt en wat limoen, heel lekker fris!


Spa Touch Of Coconut bevalt mij heel goed, mét en zonder toevoegingen van munt, limoen etc. Het is echt een vleugje kokos en dat maakt het zo lekker, niet die overheersende heftige smaak die ik bij kokosmelk niet lekker vind maar gewoon een subtiele smaak. Lekker, verfrissend en drinkt makkelijk wel, aanrader! Spa Touch Of Coconut is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heij in 0,5 liter voor €0,70 en 1 liter voor €1,05. De andere varianten vind je wel bij andere supermarkten.
Waarmee zou jij dit drankje combineren?

3 opmerkingen:

  1. Oh my god! Dit lijkt mij zoooo lekker! Inderdaad heerlijk met citroen <3! Ik ga deze echt proberen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, hier was ik ook al erg benieuwd naar! Ga ik zeker een keer proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fuck er is hier geen Albert Heijn meer. Anders had ik deze graag geprobeerd. Ik hou van alles met kokos.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!