Nails | Rimmel London 60 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection By Rita Ora

maandag 29 mei 2017


Nagellak time! Rimmel London komt nu, in samenwerking met Rita Ora met 12 nieuwe kleuren nagellak. Na de prachtige lila kleur die ik vorig jaar van Rimmel/Rita Ora probeerde was ik meteen nieuwsgierig naar deze nieuwe collectie. Ik mocht twee kleurtjes uitkiezen en laat ze vandaag graag aan jullie zien!



Met deze ¨Chameleon Collectie¨ introduceert Rimmel 12 trendy kleuren nagellak waarmee je makkelijk je nagels aanpast op je mood, de gelegenheid of je stijl. De kleuren zijn sneldrogend, super glanzend en geven je stijl een extra tintje. In de collectie vind je pasteltinten (yay!), maar ook felle kleuren en zelfs chroomtinten. Het kwastje is zo ontworpen dat je met één strijk je nagel professioneel ogend gelakt hebt en de formule zou tot 10 dagen goed moeten blijven zitten. Ik probeerde twee van de pasteltinten: ¨Naked Class¨ en ¨Fit For a Princess¨.


#804 Naked Class
Deze mooie lichtgrijze kleur dekt in twee laagjes prima. Ik hou van dit soort kleuren omdat ze eigenlijk altijd goed zijn en overal bij passen.
Het systeem met in één strijk je nagel lakken werkt voor mij niet helemaal, het kwastje is wel extra breed alleen toch vind ik het fijner om met meerdere strijken de randjes zo strak mogelijk te maken. Ook het drogen duurt iets langer dan 60 seconden, wel gaat het erg snel, sneller dan andere lak. Ik wacht het liefst na het lakken een half uur omdat ik zo'n hekel heb aan een mini krasje op een verse manicure, dan wil ik het liefste alles weer opnieuw doen.
Nou vind ik dat wachten niet heel erg, meestal lak ik voor de tv of tijdens het leren zodat je niet echt zit te ¨wachten-wachten¨.


 #202 Fit For a Princess
Deze super licht rozen kleur oogt bijna wit maar heeft toch echt een lichte roze kleur. Hij dekt in drie laagjes mooi en werkt en droogt verder hetzelfde als de andere kleur.
Ondanks dat het een lichte kleur is, vind ik ´m vrij aanwezig en zou ik deze niet overal bij dragen. Wel echt een geweldige zomerse kleur die nog mooier uit komt als je handen mooi gebruind zijn. Tien dagen perfect blijven zitten is bij mij bijna onmogelijk met gewone nagellak, zo ook bij deze. Een dag of 5/6 blijft ´ie echt wel goed maar daarna komen er kleine beschadigingen, goed excuus om dan weer een ander kleurtje te kiezen;).


Twee fijne lakjes dus met, ondanks dat ze allebei subtiel zijn, hele verschillende kleuren qua intensiteit. Prima kwaliteit en zeker voor de prijs van €3,99 een fijne lak om meerdere kleurtjes van aan te schaffen. Ik ken duurdere merken die echt minder goed blijven zitten en ben inmiddels echt wel een beetje fan van de lakjes van Rimmel:). Je vind ze vanaf heden bij geautoriseerde Rimmel verkooppunten, hou dus je plaatselijke drogist in de gaten!
Welke van de twee kleuren vind jij de mooiste?

3 opmerkingen:

  1. Die Naked Class is echt heel erg mooi! Ik heb ook een grijze van Rimmel maar nu weet ik even niet meer welke; zou best kunnen dat het ook deze is haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie lakjes, lekker zomers en niet al te opvallend

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!