Beauty | Essence vier haart verjaardag en jij kan er bij zijn!

vrijdag 19 mei 2017


Normaal deel ik vrijwel geen persberichten met jullie, dit keer was het zo´n bijzondere dat ik ´m graag met jullie deel! Essence is namelijk jarig en viert dit jaar groots haar 15-jarige bestaan met een zeer betaalbaar feestje in Berlijn op 15 juli 2017.

In 2002 bracht kwam Essence op de markt en sindsdien heeft het merk de harten van beauty-fans over de hele wereld en van alle leeftijden gewonnen met innovatieve goede producten voor betaalbare prijzen. Ook ik ben fan, vooral door de verrassende producten én doordat het merk altijd snel inspeelt op nieuwe trends en ontwikkelingen.

Dit jaar viert Essence het hele jaar door #15pinkyears en geeft Essence op 15 juli een groot feest met toffe artiesten in de Tempodrom in Berlijn. Lukas Rieger zingt zijn Essence birthday song “Side by Side”. Felix Jaehn zal zijn nummer 1 hits draaien en met zijn opzwepende beats iedereen aan het dansen krijgen. Essence fans en muziekliefhebbers kunnen zich verheugen op een aantal internationale acts op de #essencebirthdaybash. Behalve genieten van optredens kunnen partygangers bijvoorbeeld ook hun eigen lipgloss creëren in de Essence Maker Shop. Er zijn zoveel verrassingen en superleuke activiteiten! De fans kunnen zeker zijn van een flinke dosis fun en exitement! 

Zo'n 1.600 fans hebben de kans om dit megafeest met essence te vieren. En, de Essence fanbase kan zèlf een persoonlijke bijdrage doen in de vorm van een zelfontworpen VIP-ticket! Uit alle inzendingen zal Essence het winnende ontwerp kiezen en als officiële VIP-ticket gebruiken – de gelukkige winnaar wint vanzelfsprekend een VIP-ticket voor zichzelf en mag iemand meenemen om het feest mee te vieren! Als je dus een beetje creatief talent hebt, zou ik zeker een kansje wagen!

Alle info over de Essence Birthday Bash kun je vinden in de gratis Essence app, die een nieuwe look heeft gekregen. Gebruikers kunnen in één oogopslag alle Essence social media accounts zien en worden op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Je vindt er ook leuke items voor bij de verschillende trend editions en exclusieve content over 15 jaar essence! Een barcode scanner en storefinder maken het nog gemakkelijker om je favoriete product te vinden. Verkrijgbaar voor Android en iOS. De voorverkoop van de tickets start op 15 Mei 2017 via Ticketmaster en Eventim. De consumentenadviesprijs is € 15 per ticket plus de gebruikelijke kosten.

Mocht je een goedkoop treinkaartje of vliegticket naar Berlijn kunnen scoren, dan is dit natuurlijk een heel gaaf feestje! Alle info over het feest vind je via deze site.
Wie zou er graag willen gaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!