Life | April 2016: Zieke Cassie, events en veel fijne dingen

woensdag 1 juni 2016

En toen was het weer mei! Best wel een kort maandoverzicht dit keer, ik was heel druk deze maand maar dat was vooral met school, stage en de gebruikelijke blogdingen. Hierboven zie je me in ieder geval al op de rollende keukens met een ijsje, ook ontdekte ik deze maand het aller lekkerste taartje ooit!


Steven en ik boekten een vakantie naar Tenerife voor de zomer en ik kreeg dé zomeressential binnen. Op deze opblaasbare donut kun je me de hele zomer zien dobberen;)


 Ik deed misschien niet heel veel maar ik probeerde wel heel veel producten, zo ontdekte ik onder andere deze foundation van No7, echt de meest geweldige foundation die ik ooit gebruikt heb.


Op een vrijdag toog ik met mijn zusje naar Blijburg om aanwezig te zijn bij de presentatie van de nieuwe collectie van Rituals. Het event was ontzettend leuk, de collectie heerlijk en de locatie geweldig. We sloten de middag af met een bezoekje aan de Rollende Keukens en dat was zoals altijd weer heerlijk!


Helaas werd Cassie hier voor de deur gebeten door een hond, of nouja, gebeten; hij verdween half in de bek van de hond. Het was enorm schrikken maar gelukkig gaat het inmiddels goed met hem en dat is natuurlijk het belangrijkste. 


Dit verslagje is een beetje kort en saai besef ik me, maar ik heb nou eenmaal niet zo veel te vertellen dit keer. Wel ontdekte ik het meest lekkere cakeje ooit bij Starbucks; de mini pistachio, zeker een aanrader!

Verder gaat alles wel prima eigenlijk. Het gaat steeds beter met mijn blog, op school nadert de zomervakantie en ondertussen ben ik bezig met een aantal leuke nieuwe dingen. Er zitten een paar hele leuke dingen aan te komen in jullie maar dat gaan jullie uiteraard terug zien op Instagram of in het volgende maandoverzicht:) Op mijn Instagram vind je trouwens ook nog een leuke winactie van Batiste!
Hebben jullie wat meer te vertellen over jullie maand mei?

1 opmerking:

  1. Oh die opblaas-donut is geweldig haha. Heb die ook gezien, maar aangezien wij niet op vakantie gaan leek me zoiets een beetje overbodig ;) Mijn maand was erg druk met van alles en nog wat. Fijn dat het goed met jou en je blog gaat.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!