Beauty | Unboxing I Love Myself Box

maandag 6 juni 2016

Ik heb abonnementen gehad op verschillende beautyboxen maar heb deze inmiddels allemaal opgezegd. Van Huidverzorging Mireille kreeg ik de door haar bedachte I Love Myself Box, voorafgaand aan de box kreeg ik een vragenlijst om in te vullen. Naar aanleiding van je antwoorden stelt Mireille een box samen die écht bij je past, geen één box is daardoor hetzelfde.


Credits al voor de verpakking (die ik uit enthousiasme meteen open rukte), de doos zat verpakt in mooi pakpapier, écht een cadeautje voor jezelf! Bijgaand in de doos vond ik een papiertje met daarop alle beschrijvingen van de producten. Helaas heb ik die per ongeluk in het oud papier gegooid dus ik doe het nu even via Google;)

Allereerst vond ik in mijn box een mini  Mineral Botanic bodylotion van Avaha. De kost als fullsize €23 en bevat geen SLS en parabenen. Ik ben dol op Avaha maar ken het eigenlijk alleen van testers die ultra handig zijn voor op vakantie:)

Ook bevatte mijn box een doosje met "Little Hotties". Ik was al bekend met deze waxmelts omdat ze zo cheapie (€0,20) zijn én heel handig om mee te spelen en te combineren.


 Ik kreeg ook een Peeling Face Mask van het bio merk La Fare, deze kost normaal €13,50, ik ben verliefd op de simpele verpakking en deze gaan jullie zeker terug zien in een review!

Daarna vond ik een nude lippenbalsem van het bio merk Lavera, deze kost rond de €3,50. Ik heb redelijk wat producten van Lavera al geprobeerd en ben eigenlijk altijd wel tevreden:) Van hetzelfde merk zat er ook een body & hair wash bij, ik ben nooit zo'n fan van dit soort combi producten maar Steven is 'm al fanatiek aan het gebruiken!


Tot slot kreeg ik nog een geurzakje én een zilvergrijs mini nagellakje van Alessandro, deze laatste gaan jullie ook nog terug zien in een artikel.


Ik ben best wel onder de indruk van deze box. Mireille heeft echt aandacht besteed aan het samenstellen en absoluut rekening gehouden met mijn voorkeuren. Ik kan deze box iedereen aanraden want je krijgt een volle box met alleen maar dingen die je aanspreken en niet 6 kleuren die totaal niet bij je passen. De box is verkrijgbaar via de webshop van Huidverzorging Mireille en te bestellen in verschillende prijsklassen tussen de €14,95 en €50. Ik won mijn box via Pinkit.nl dus naast Mireille wil ik ook graag Bianca nog even bedanken:)
Wat vind jij het leukste item uit de box?

3 opmerkingen:

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!