Food | Papabubble

maandag 27 juni 2016


Twee jaar geleden schreef ik op mijn blog al eens over Papabubble. Inmiddels ben ik meerdere malen terug geweest en heb ik nieuwe smaken ontdekt die ik ook graag met jullie wil delen. Vandaag dus even een update over mijn favoriete snoepjes! Voor wie nog totaal onbekend is met Papabubble; het zijn dus handgemaakte snoepjes uit het leukste winkeltje van Amsterdam:)


Als je Papabubble op de Haarlemmerdijk binnen loopt zie je een klein winkeltje ben een trap naar de keuken beneden, als je gelukt hebt zijn ze snoep aan het maken in de keuken. Ga dan vooral even kijken want het is echt bijzonder om te zien, alle keren dat ik er ging kijken kreeg ik overigens meteen een snoepje aangeboden;) Als ze niet aan het bakken zijn dan kun je rustig even rondkijken maar dan heb je het redelijk snel gezien allemaal, vraag vooral om een smaakje te proeven want dat vinden ze alleen maar leuk:)


Papabubble maakt snoepjes met de hand en weinig ingrediënten, ze bestaan sinds 2005 en hebben inmiddels twee winkels in Amsterdam; één op de Haarlemmerdijk en één op de Staalstraat. Ze hebben inmiddels ook een prima werkende webshop, én ze maken snoepjes op maat waarin je vrijwel elk ontwerp kunt laten opnemen.


Goedkoop zijn ze niet; voor een klein zakje betaal je €6, even zuinig eten dus en niet in één keer naar binnen werken. Ik probeerde de suikervrije variant en die smaakte goed maar de originele zakjes met fruitsmaken vind ik, na de mojito-kussentjes, toch echt de lekkerste. Papabubble is wat mij betreft nog steeds een enorme aanrader, zeker om even langs te gaan als je in Amsterdam bent!

2 opmerkingen:

  1. Ze zien er wel echt super schattig uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er leuk uit, en het idee klinkt ook leuk! Ik zou wel eens willen zien hoe ze die snoepjes maken :D

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!