Life | REPOST: 10 Tips voor een productieve dag

vrijdag 17 juni 2016

Het is  bijna weekend, het regent je bent een beetje lamlendig maar toch moet er een hoop gebeuren voordat je mag genieten. Ondanks dat luieren heel verleidelijk is ga je vandaag ook echt wat voor elkaar krijgen. Bij deze mijn 10 tips!

- Hoe moe je ook bent, sta op tijd op, je kunt altijd nog een middagdutje doen.

- Kleed je aan en maak je op. Deze standaard dingen zet je ook op je to-do lijstje, als je al meteen wat dingen kunt wegstrepen ben je meer gemotiveerd voor de rest.

- Maak een lijstje en doe de vervelende dingen eerst.

- Eet en drink regelmatig.

- Gun je zelf pauze maar hou het ook écht bij één aflevering op Netflix.

- Laat je niet verleiden door de rest van je huisgenoten die in de tuin liggen te bakken, met cocktails. Niet dat dat met dit weer een optie is, maar stel dat het ooit nog zomer wordt in Nederland; verleidingen weerstaan!

- Tussen verschillende klusjes door ruim je steeds 8 items op. Dat klinkt raar maar 8 spulletjes heb je zo verzameld en het kost je maar een paar minuten. Aan het einde van de dag scheelt het zo veel!

- Als je saaie verslagen moet typen voor school, werk dan aan ieder vak een half uurtje, de afwisselingen maakt het (iets) minder saai.

- Doe wat spieroefeningen tussendoor of ga een kwartiertje hoepelen (voor de tv), zo blijf je actief en kak je niet in.

- Beloon jezelf aan het einde van de dag met sushi of iets anders lekkers wat eigenlijk te duur is, zo heb je de hele dag een doel om naar toe te werken!

Wat is jouw tip om productief te blijven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!