Food | REPOST: Nü Smoothie IJsjes

woensdag 22 juni 2016


Het is maandag en dat betekent tijd voor weer een food-review! Omdat het zomer weer maar niet op wilt schieten probeerde ik een beetje zomer in huis te halen met deze ijsjes. De ijsjes zitten vol fruit en bevatten geen kunstmatige toevoegingen, even kijken of ze bevallen!

"Vol fruit" vind ik direct nogal overdreven als ik naar de ingrediënten kijk, als ik ga rekenen mag ik blij zijn als ik 20% fruit naar binnen werk. Wel zijn er geen kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen toegevoegd. Ik probeerde de smaken mango en aardbei.


Mango, mijn favoriete fruit! Dit was echt sorbetijs met een heerlijke, zoete mango smaak. De smaak van mango's had nét iets natuurlijker gekund maar is wel ontzettend lekker, mede door het frisse sorbetijs. Mijn favoriet van de twee!


De aardbeienvariant was voor Steven maar ik proefde uiteraard ook een paar hapjes. Het is roomijs en de slagroomsmaak komt ook duidelijk naar voren. De kleine stukjes fruit zorgen voor een aardbeiensmaak die lekker aanwezig is, maar niet te zoet.


Voor het fruit hoef je het niet te doen, zo gezond zijn deze ijsjes niet. De smaak is echter wel lekker, vooral mango beviel mij enorm goed!
De ijsjes zijn dan wel weer duur, bijna €1 per stuk (bij Jumbo). Ik heb het voor de mango-variant wel over, af en toe een verwenmomentje:)

Kende jij deze ijsjes al?

3 opmerkingen:

 1. De verpakking wekt het idee dat er meer fruit in zit maar ze lijken me toch wel lekker :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat er toch niet zo veel fruit in blijkt te zitten :o
  Maar mij lijkt de aardbei variant wel erg lekker, ik houd van aardbei!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. µwauw, deze zijn idd niet echt goedkoop :(

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!