Nails | Rimmel 60 Seconds Nailpolish By Rita Ora

dinsdag 15 maart 2016

Onlangs liet ik jullie het pakketje zien dat ik bij de Bloggersswap had gekregen. Eén cadeautje zag je niet terug in dit artikel en dat is deze toffe lila nagellak. Het flesje was op een stoel gerold en kwam pas een week geleden weer tevoorschijn. Ik kreeg van Kelly de kleur "558 Go Wild-Er-Ness" en laat deze vandaag aan jullie zien.


Deze longlasting en anto-chip formule zou binnen 60 seconden drogen. Het lakje droogt snel maar niet binnen 60 seconden, de lakjes van Primark die ik afgelopen week liet zien drogen echt sneller. De nagellak is een basecoat, kleur én topcoat in een en belooft een flinke glans.


Hij glanst mooi maar de dekking valt mij een beetje tegen; ik heb hier 2 flinke lagen gebruikt en hij dekt nog niet optimaal; de kleur vind ik wel echt prachtig! De nagellak bleef bij mij iets langer zitten dan normaal maar zeker geen week. Ik vind dit een prachtig lakje voor de lente en ga deze zeker vaker gebruiken, wel met een goede geltopcoat zodat ik er langer plezier van heb! Je vind Rimmel by Rita Ora bij onder andere Kruidvat en The Make-Up Spot voor €3,99.

6 opmerkingen:

 1. Het is wel inderdaad echt een super geweldig kleur :D Ik wil jouw nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kleurtje, geeft meteen en lente fris gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief kleurtje! Zo leuk voor de Lente :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit kleurtje past echt goed bij de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ene mooie kleur, maar wel jammer dat hij niet zo goed dekt

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!