Food | Milka Choco Mix Oreo

maandag 7 maart 2016

Donderdag liet ik jullie mijn pakketje van de bloggers swap zien met daar in onder andere een mysterieus zakje van Milka. Ik snapte niet helemaal wat er nou precies in zat, uiteindelijk bleek dat precies te zijn water op de foto op de verpakking stond, beetje blond. Anyway, ik kende dit dus totaal niet en laat het vandaag aan jullie zien!


Ik snapte het echt niet en dacht eerst dat het Oreo's met een chocoladelaagje of iets dergelijks waren. In de praktijk bleek het een mengsel van mini Oreo's, chocoladetabletjes en een soort reuze smarties met creme vulling.


Een fijne afwisselende combi van de mierzoete chocolade en de wat minder zoete Oreo's. Klinkt gek, want Oreo's zijn natuurlijk vrij zoet, in vergelijking met de super zoete chocolade dus niet. Ik ontdekte dus dat er ook een variant is met iets wat op Rolo's lijkt, chocolaatjes, Daim én perziksnoepjes; mocht iemand die ergens zien dan hoor ik het graag en ben ik je eeuwig dankbaar!


Heerlijk zakje om lekker weg te werken voor de tv. Ik kan soms niet kiezen tussen koekjes, chocolade of snoep dus een zakje waar veel verschillende dingen in zitten vind ik ideaal! Je vind dit zakje voor €1,49 bij de Action!

7 opmerkingen:

 1. *ik denk dat die prijs niet klopt* 50 euro voor een zakje chocola wordt me wel wat te veel :P

  Ik kan sowieso nooit kiezen tussen koekjes en chocola, dus dit zou er bij mij ook wel goed ingaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lekker! Ik kende deze nog niet, volgende keer toch maar beter opletten als ik in de action loop. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik krijg honger! Het ziet er echt lekker uit, echt een guilty pleasure snack :'D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker hè :D ik wist wel wat er in zat haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit zakje heb ik weleens zien liggen bij op=op voordeelshop, eindelijk weet ik wat er nou precies in zit. Inderdaad de juiste combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende deze ook nog niet. Oreo´s zijn superlekker maar ik zal eerlijk zeggen dat ik Milka weer minder vind. Die zijn inderdaad veel te zoet voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!