Blog | Unboxing Bloggers Swap

donderdag 3 maart 2016

Ergens halverwege januari vertelde ik jullie al dat ik in een Whats-app groep zit met een aantal andere bloggers. Naast dat we ongeveer 24/7 over van alles en nog wat zitten te kletsen, besloten we ook een swap te doen. Ik ontving deze week mijn pakketje en laat de inhoud graag aan jullie zien!


Toen ik het pakketje kreeg reageerden mijn katten nog gekker dan ze normaal al doen op dozen en vlogen ze meteen de doos op. Hierom ook geen foto's van het ingepakte geheel; daar was na anderhalve seconde weinig meer van over. Bij het uitpakken werd duidelijk waarom de kitties zo enthousiast waren; er zaten ook twee cadeautjes voor hen in! De kattensnoepjes die jullie niet terug gaan vinden op de foto's hadden ze binnen een minuut gevonden en verscheurd. Zo lief dat er ook aan mijn katjes gedacht was!


Naast snoepjes en een speeltje voor mijn monsters was de rest van de inhoud voor mijzelf. Ik kreeg onder andere een lekkere douchegel van Nivea en een mini Fortune Oil van Rituals, die laatste ken ik al en vind ik heerlijk!


Ik kreeg een leuke letterdecoratie voor in huis, die perfect bij ons lichte interieur past. Ook kreeg ik dit zakje van Milka waarvan ik nog niet helemaal duidelijk heb wat er nou in zit. Zijn het zowel chocolaatjes als Oreo's of zijn het Oreo's met chocolade, i don't know dus deze ga ik voor jullie testen voor een artikel op maandag!


Ik hou van avocado, bamboe én groene thee, de maskertjes lijken dus perfect en ook die gaan jullie wellicht terug zien in een review. Verder kreeg ik nog een gave mok in de vorm van een cameralens, een setje pennen en een notitieboekje, altijd leuk!


 Nog niet iedereen uit ons groepje heeft haar pakketje binnen maar zodra er andere unboxing-artikelen of filmpjes online komen zal ik deze delen onder het artikel. Ik kreeg in ieder geval mijn pakketje van Kelly, zij heeft het geweldig gedaan en via deze weg wil ik haar nog even extra bedanken<3!
Wat vind jij het leukste uit mijn pakketje?

De andere pakketjes vind je via deze link:
- Evy
- Marjoleine
- Beaudine
- Kelly
- Mariska
- Marloes

11 opmerkingen:

 1. Die lens mok is super gaaf :D chocola doet het ook altijd goed :P volgens mij heeft iedereen wel een erg leuke swap gekregen! Die blokjes staan ook zo leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke spulletjes heb je gekregen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jij hebt ook super leuke cadeautjes gekregen zeg! En wat lief dat Kelly ook een beetje aan jouw kitties heeft gedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lens mok is zo leuk!! Je hebt echt leuke dingen gekregen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm! Oreo en chocolade... de perfecte combinatie! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Graag gedaan !! Ik ben blij dat je het zo leuk vind en er wat mee kan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt superleuk! Je hebt mooie foto's gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke producten heb je gekregen zeg! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gaaf pakket, leuk dat jullie een bloggers swap hebben gedaan onderling!
  Mij lijkt die zak met Milka wel erg lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kelly is maar lief geweest voor je. Ik zag dat je ook superlekkere chocolade dingen voor haar hebt gekocht. Leuk zeg dat swappen!

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!