Nails | Primark €1 Nude Quick Dry Nailpolish

woensdag 9 maart 2016

Getriggerd door de fijne zachte kleurtjes nam ik deze 3 lakjes mee bij de Primark. Ik was nooit een enorme fan van de kwaliteit van de Primark lakjes maar ik besloot deze mini flesjes een nieuwe kans te geven.


De nagellak belooft in 60 seconden te drogen, verder worden er op de verpakking geen bijzonderheden aangegeven. In het verleden waren de lakjes die ik probeerde van de Primark erg streperig en dekten ze amper. De kleine flesjes vind ik overigens geen nadeel; ik maak zelden nagellak op en heb liever veel kleurtjes in kleine flesjes zodat ik wat te kiezen heb!


"Lilac" is een lichtgrijze kleur met een lichtpaarse gloed, ik vind 'm vooral grijs. De nagellak dekt makkelijk in twee laagjes en is een tikje streperig, wel minder dan ik verwacht had. Wat ik helemaal niet verwacht had is dat Primark "drogen binnen 60 seconden" zou waarmaken; de nagellak droogt heel erg snel, zeker binnen een minuut, heel prettig!


"Nude" is een neutrale, subtiele bruine kleur die ook in 2 lagen dekt én heel snel op droogt. Ik hou van dit soort kleuren!


 "Pink" is een vrij gewone, lichtroze kleur, mijn favoriet van de 3! Al kon ik bijna niet kiezen tussen "Lilac" en deze. Ook hier, net als bij de andere lakjes, een prima dekking en geen lange wachttijd voor het drogen.


De lakjes hebben zowel qua kleur, finish, dekking en droogtijd mijn verwachtingen overtroffen. Het enige nadeel is dat ze niet zo lang goed blijven zitten, een paar dagen maximaal. Met een goede topcoat of een gellak kun je dit flink verlengen. Absolute aanrader en ik ga zeker voor nieuwe kleurtjes kijken bij mijn volgende bezoekje aan de Primark.

De potjes bevatten 6ml nagellak en kosten, je raadde het vast al aan de titel, €1 per stuk.

5 opmerkingen:

 1. Ze drogen wel heel snel! Dat is super fijn :D misschien dat ze met een topcoat langer blijven zitten, maar dan duurt het drogen weer langer. Ik ben het eens met deze mooie kleurtjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn de kleuren mooi! jammer dat ze niet super lang blijven zitten, maarja voor dat geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik had eigenlijk niet verwacht dat ze nog zo goed te lakken waren. Misschien moet ik zelf ook eens een keertje bij het nagellakschap van Primark kijken als ik er weer eens ben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaaauw wat een goed nieuws dat deze lakjes echt zo snel drogen. Ik weet wat mij morgen te doen staat: een bezoekje aan de primark brengen. Go go go!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zelf een roze lakje uit deze reeks. Erg mooi...

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!