Beauty | Benecos Natural BB-Cream

vrijdag 18 maart 2016

Ik had deze BB-cream van het biologische merk Benecos al een tijdje liggen maar proberen was er nog niet van gekomen. Nu maakte ik eindelijk tijd om 'm te testen en dat resultaat laat ik jullie graag zien. Deze voedende balsem combineert make-up en een lichte, verzorgende dagcrème.


 Deze BB-cream egaliseert je huid en maakt haar door de voedende ingrediënten glad en soepel. Het granaatappel-extract in het product kalmeert je huid, hierdoor is de crème zelfs geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid. Verder wordt er belooft dat de crème vochtinbrengend, beschermend, verzorgend en matterend is.


Zie hier op mijn huid. De kleur is iets te donker maar dat heeft ook te maken met de substantie. Ik kon de crème erg moeilijk uitblenden omdat het voelde alsof deze direct opgezogen werd door mijn huid. Later heb ik de crème nogmaals geprobeerd met een flinke laag dagcrème en primer, toen ging het beter maar nog niet optimaal. Verder voelt de crème prettig en verzorgend aan, dat het zo snel intrekt vind ik wel echt een issue.


Hmm.. ik ben niet super tevreden maar ook niet heel ontevreden. In de winter is mijn huid wat droger en dan vind ik het niet ideaal dat de crème binnen twee seconden ingetrokken is. Wellicht dat dit in de zomer beter gaat óf als je een ander soort huid hebt dat het dan makkelijker in gebruik is. De crème voelt verder erg prettig aan en heeft voldoende dekking voor een BB-cream. Als je geen hele droge huid hebt dan is dit een fijne crème met een mooie prijs om een keer te proberen; je vind 'm voor €10,95 bij Solobiomooi.

2 opmerkingen:

  1. Lijkt me best wel fijn voor de zomer inderdaad, niet te dikke dekking, verzorgend, enz. Vind dat logo en kleurtje van verpakking zo leuk :D

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!