Food | Tony's Chocolonely Melk Popcorn Discodip Limited Edition

maandag 21 september 2015

Ieder jaar is het weer feest als Tony's de limited editions uitbrengt, dit jaar is het feest extra groot, Tony's Chocolonely bestaat namelijk 10 jaar! Als trouwe fan probeerde ik uiteraard de limited editions, dit jaar zijn er 2 in plaats van 3, de 3e komt nog wel als het goed is..

Naast melk/popcorn/discodip is er nog puur/amandel/zeezout, de variant met melk/vijg/walnoot had wat kwaliteitsprobleempjes en heeft daardoor vertraging opgelopen. Ik ben geen fan van pure chocolade maar heb wel even geproefd; vrij veel zout naar mijn mening, de amandel was wel erg lekker er doorheen:) Ik kocht mijn repen bij de Wereldwinkel voor €3,19 per stuk.

 Nou, het is weer een toppertje hoor! Naast de heerlijke vertrouwde melkchocolade van Tony's proef je nu een mildzoute popcorn, het doet me een klein beetje denken aan die rijstrepen. De bite van de popcorn is echt een toevoeging, lekker en niet te zout. De discodipjes zorgen voor een knapperig gevoel maar voegen qua smaak weinig toe, ik vind ze wel heel erg leuk om te zien! Mijn lievelingsreep (met noga), heeft 'ie nog niet verslagen maar het is toch zeker wel een tweede plek;)
Credits voor de prachtige feestverpakking trouwens!

2 opmerkingen:

  1. Goed om te weten dat je ze bij de Wereldwinkel kunt kopen, wist ik niet! Ik dacht dat ik er speciaal voor naar Jamin moest (en die zit zo ver weg). Klinkt lekker en inderdaad leuke verpakking!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goede tip, de wereldwinkel.. bij de supermarkt hebben ze niet zoveel keuze.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!