Body | Lush Chou Chou I Love You Toothy Tabs

zaterdag 18 juli 2015

Tandpasta in pil-vorm, waarom zou je dat in godsnaam gebruiken? Nou, omdat het natuurlijk is én omdat de verpakking niet schadelijk is voor het milieu.
Nou ben ik geen enorme milieu-freak maar probeer ik er wel een beetje rekening mee te houden, ook is het natuurlijk altijd leuk om iets nieuws van Lush te proberen;)


Chou Chou... I Love You is onze nieuwste Tooty Tab. Rozenolie en rozenpoeder geven deze Toothy Tabs een heel bijzondere smaak, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je tanden heerlijk schoon worden.
Onze Toothy Tabs zijn kleine tabletjes. Kauw er even op eentje, maak je tandenborstel nat met wat water en begin te poetsen, er ontstaat vanzelf schuim.
We zijn zo dol op deze uitvinding omdat de tabs zo lekker duurzaam zijn, de verpakking is van 100% gerecycled materiaal en kan bij het oude papier!
Elk doosje bevat 40 Toothy Tabs.


Bovenstaande beschrijving van Lush deed me voor deze variant kiezen, het leek me wel een zachte, zoetfrisse smaak met een milde geur, dit bleek in de praktijk iets anders te zijn..



De smaak vind ik werkelijk afschuwelijk, net alsof je op een badbruisbal kauwt, bweeeeh. Als je eenmaal door de eerste 10 horror-waardige seconden heen bent is het goed te doen, de tandpasta schuimt fijn en de smaak word minder. Achteraf voelen mijn tanden fijn en schoon aan en ruik ik fris. Verder vind ik €3,95 vrij prijzig ten opzichte van een tube tandpasta, maar je moet wat over hebben voor het milieu hè;
De smaak is dus een mega afknapper voor mij, de werking prima. Er zijn nog een aantal andere smaken, ik ben benieuwd hoe die smaken dus ik hoor graag of iemand ze geprobeerd heeft:)

5 opmerkingen:

  1. Leuke review! Ik heb ze ook zien liggen en ik moet zeggen dat ik niet echt een aantrekkelijke gevoel kreeg bij deze smaak! Ik ben nu ook blij dat ik ze niet gekocht heb haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Best grappig pilletjes om je tanden mee te wassen. Het lijkt me wel handig om mee op reis te nemen, alleen spijtig van de smaak.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Balen dat je de smaak zo vies vindt ! Ik heb ze zelf in het knalroze gehad, en die waren echt lekker fris. Ik vind ze inderdaad ook vrij prijzig, maar wel heel leuk! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb twee andere smaken, waar ik wel best tevreden over ben! Het is wel wat wennen hé?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jammer dat hij zo vies is, daardoor zou ik hem dus al niet meer kopen haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!