Body | Unboxing Healthbox by Ralph Moorman

zondag 12 februari 2017


Het is weer tijd voor de Healthbox! Dit keer samengesteld door gezondheidscoach, voedingscoach én schrijver Ralph Moorman. Deze box is met €155 (dit is niet de kostprijs) an sich al een stuk meer waard dan voorgaande boxen, ook vind je in deze box het populaire boek van Ralph, ¨Hormoonbalans¨. Ik laat jullie zien wat er allemaal in zit én vertel je wat meer over het boek.


Squalan - Pure Facial Oil €15
Deze olie voor je gezicht bestaat slechts uit één ingrediënt; het huideigen ingrediënt squalaan. Squalaan neemt af als je ouder wordt, door dit aan te vullen verbeterd het herstellend vermogen van de huid. Ik ben zelf geen fan van olie op mijn gezicht en maak hier iemand anders blij mee.

Bee Honest - Bad & Douche €5,95
Deze douchegel (en bad) bevat geen SLES of SLS en zit vol natuurlijke ingrediënten. Deze variant heeft de geur van kokos, lekker zomers. Ik heb even snel geroken en vond het niet direct een succes. Ik ga nog wat beter ruiken en lekker douchen en dan zien jullie de review verschijnen.


Seamore - Zeewierpasta €4,95
Zeewierpasta van hand geplukt zeewier. Ideaal als je je pasta wilt vervangen om minder koolhydraten binnen te krijgen. Je kunt het in een gerecht gebruiken als pasta maar ook als salade of gewoon als groente. De pasta is biologisch, glutenvrij en veganistisch. Ik ben hier erg benieuwd naar. Zoals ik het begrijp, is het dus geen pasta met zeewier smaak maar ;echt zeewier.

Natural Temptation - You Are Sweet €3,49
Deze bijzondere kruidenthee bevat onder andere cacaoschillen en diverse verwarmende specerijen. Om het geheel niet te heftig te maken, is er wat zeezout toegevoegd. Ik heb ´m geproefd en de thee is inderdaad erg kruidig en warm. Ik vind ´m vrij heftig maar niet onsmakelijk. Echt een thee voor koud weer én een die je niet te lang moet laten trekken.


Lovechock - Pure Chocolade 93% €4
Intense donkere chocolade. Lovechock bevat 93% cacao, is biologisch, raw, vegan en glutenvrij. Ik ben geen fan van donkere chocolade maar kan hier zeker weten iemand anders heel blij mee maken.

Annecy Cosmetics - Fruitstick €5,90
Dit vrolijke mini stickje is een lippenbalsem die 100% natuurlijk is. Hij lijkt ook een klein kleurtje te hebben én ik ga ´m reviewen.

Orthica - Vitaminen ca. €20
Ook ik deze box zitten weer twee potjes vitaminen. Dat vind ik aan de ene kant heel leuk, aan de andere kant vind ik het een beetje veel. Je mag een gegeven paard natuurlijk niet in de bek kijken maar ik probeer nu even te denken als iemand die een abonnement op deze box heeft. Elke keer vitaminen is best veel en dat krijg je never nooit op in je eentje. Leuk dus, maar een beetje too much als je de box regelmatig hebt. Wat mij betreft mag hier wel een keer wat anders voor in de plaats komen.


Royal Green - Extra Virgin Kokosolie 325ml €8,95
Kokosolie kun je gebruiken om te bakken, braden, wokken, frituren of als vervanging van boter op brood. Kokosolie is vrij van transvetzuren en behoudt de goede eigenschappen bij verhitting. 

Piroche Cosmetiques - Rosalpina Cleansing Cream €7
Deze cleansing cream bevat natuurlijke en biologische ingrediënten en beschermt je huid tegen vroegtijdige veroudering. De cream heeft een verzachtende en kalmerende werking en geeft je huid een heldere uitstraling. Ik ben hier erg benieuwd naar en ga ´m proberen, wellicht zien jullie nog een review voorbij komen.


Ivories - Natuurlijke Tand-polijst & Mond-ontgifting €34,99
Ivories is een natuurlijk poeder watje tanden bleekt en je mond ontgift, zonder chemische toevoegingen. Als je elke dag één minuut met dit poeder je tanden poetst zouden ze binnen twee weken stukken witter zijn. Ik vind dit een van de leukste producten in de box en ben heel benieuwd of het gaat werken. Ik ga dit uitproberen en jullie gaan het terug zien in een review.

Sanature - Tampons Normaal €2,95
Deze tampons van 100% katoen zijn vrij van chemicaliën en ph neutraal. Het afgelopen jaar ben ik steeds meer gaan lezen over chemicaliën in tampons en de invloed hiervan op je huid. Er wordt beweerd dat deze chemicaliën je huid zo uit balans kunnen brengen dat er eerder ontstekingen en irritaties kunnen optreden. Niet heel gek dus dat ik katoenen tampons ben gaan gebruiken, ondanks dat deze vaak duurder zijn. Deze van Sanature vind ik zeer betaalbaar, ik vind het katoen wel wat pluizig, jammer.


Selnature - Keltisch Zeezout €1,75
Een zakkie zeezout. Zeezout smaakt wat anders dan gewoon zout, ik vind het lekker! Leuk feitje; dit zout is, naast in de keuken, ook te gebruiken als badzout, het heeft dan een verkwikkende en vitaliserende werking.

Esse - Probiotic Skincare €14
Deze rijke biologische en probiotische crème met een hoge concentratie omega-3. De crème werkt hydraterend en geeft een glad en zacht gevoel. Speciaal geschikt voor de rijpere, droge huid. Nou is mijn huid van nature niet heel droog maar nu met het winterse weer trekt het toch wel een beetje. Ik ga ´m proberen en ga jullie meer vertellen in een artikel.


Hormoonbalans €19,50
Dit boek van Ralph Moorman heeft direct mijn interesse gewekt. Het gaat in begrijpelijke taal in op verschillende klachten zoals bijvoorbeeld migraine of acne. Ralph geeft je dan tips over onder andere voeding om je hormonen in balans te krijgen en daarmee je klacht te verhelpen.

Freezlab
Ook in deze box zat weer een cadeaubon van Freezlab. Bij Freezlab ga je 3 minuten in een cabine van -110 en dat heeft allerlei positieve effecten op je gezondheid. Ik ben onlangs daar geweest, iemand anders ging toen in de cabine, maar wil in de zomer zelf gaan.

Al met al echt een hele volle box met veel mooie producten. Veel producten die ik kan gaan reviewen en een aantal fijne dingen voor in de keuken. Ik vind het een zeer geslaagde box die het geld absoluut waard is. Het concept van Healthbox is onlangs wat verandert; de box komt nu één keer in de twee maanden en heeft een grotere inhoud. Bij een abonnement betaal je €29,95, bij een losse aankoop €44,95.
Wat vinden jullie het leukste uit de box?

1 opmerking:

  1. Wat een leuke box ! Nog nooit van gehoord, ik ga deze toch eens testen. Bedankt !

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!