Beauty | Opgemaakt Januari 2017 met o.a. Lush, Dr Hauschka en Clinique

zondag 5 februari 2017


Beter laat dan niet; hier is dan eindelijk het artikel waarin ik laat zien wat ik afgelopen maand heb opgemaakt. Het is niet bijzonder veel maar wel een leuk geheel zo met z´n allen. Als ik een review over het product heb geschreven, kun je daar terecht komen door op de naam te klikken.


Met heel veel pijn in mijn hart maakte ik deze limited edition poeder op. Ik heb deze ongeveer een half jaar gebruikt en ben ´m met de dag meer gaan waarderen. Een simpele poeder die geen witte gloed veroorzaakt. Ontzettend jammer dat dit een limited edition was maar, inmiddels heb ik wel al wat leuks nieuws binnen van Dr Hauschka:)

Clinique Pore Refining Solutions Correcting Serum €48
Een oeroude review dit, klein beetje gênant. Anyway, dit serum heb ik al heel lang en vind ik heel fijn. Mijn huid knapt er goed van op en mijn poriën zijn minder zichtbaar. Echter, een extra product om te smeren schiet er bij mij gewoon bij in. Heel zonde maar deze was nog niet op, hij ging gek ruiken dus heb ik ´m maar weg gedaan.


Prima droogshampoo, maakt mij haar schoner en geeft het ook textuur. Batiste blijft mijn favoriet maar deze heeft een mooie tweede plaats.

Heerlijke douchegel met grapefruit dit, jummie!


Tja, deze is al zo vaak voorbij gekomen en niet voor niks mijn favoriete reiniger. Voor de nieuwe mensen hier; deze reiniger met lavendel en amandelmelk ruikt ontzettend lekker en geeft je huid echt een boost.

Duitse Droogshampoo
De linker droogshampoo nam ik mee bij Kaufland, ik denk wel 4 jaar geleden. Ik vond ´m medium, hij was vrij gelig maar maakte mijn haar wel wat schoner. Ik heb geen idee wat ´ie kostte, weet alleen dat het minder was dan Batiste. Anyway, als je in Duitsland boodschappen gaat doen, zou ik deze niet meenemen.


Orthica Multi Energie €11,90
Deze vitamine pillen zijn mij enorm goed bevallen. Het is een combinatie van diverse vitaminen die zorgen voor een hoger energieniveau.

Nivea Onder de Douche Bodymilk Honing €6,09
Ik vind dit zo´n handig product! Als je onder de douche alles gedaan hebt wat je moet doen, flans je dit nog even op je benen, of waar het dan ook droog is. Dan een beetje half en kort afspoelen en klaar, nooit meer droge benen!


Dat waren ze! Ik merk dat ik de laatste tijd echt probeer dingen op te maken en niet 80 dingen op te hebben staan, dat gaat redelijk goed. Als ik iets test voor m´n blog en ik heb in die categorie nog wat staan, maak ik het daarna goed dicht en ruim ik het op of geef ik het weg.
Welke producten hebben jullie ook wel eens gebruikt?

1 opmerking:

  1. Dat zijn een hoop producten. Bij mij waren het wat douchegels, een shampoo, facescrub, droogshampoo en een body butter.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!