Body | Lush: Dragon's Egg

dinsdag 1 juli 2014


Gisteravond had ik een klein feestje in bad, het was weer tijd voor een bruisbal van Lush! Dit keer de Dragon's Egg; jasmijn, bergamot, grapefruit, citroen met confetti en een gouden hart.

Lief koos deze uit voor de geur, ik door het uiterlijk, zo leuk met die kleurtjes!

De confetti (die uiteraard oplost) gaat helemaal door tot de binnenkant waar je in een kleine oranje bal een gouden hart vind vol met glittertjes.

Ik heb nog nooit een bruisbal gezien die zo hard schuimde, hij was snel weg en liet ontzettend veel sop en kleurtjes achter. Eerst gewoon wit met ronddobberende confetti. Daarna oranje en op het laatst goud, met glitter dus. Als het spektakel een beetje bijtrekt lig je in een oranje badje met jawel, de glitters.

De geur vind ik veel te veel naar citroen ruiken. Niet dat dat niet lekker is maar ik had gehoopt op meer grapefruit, dit rook ik alleen toen ik mijn neus bijna in het oranje binnenste stopte. Ik kan trouwens nergens meer terugvinden dat er grapefruit in zit, behalve op het zakje. Ik denk wel een vleugje jasmijn te herkennen, Lush geeft aan dat je bergamot en citrus hoort te ruiken.Een beetje onderzoek leerde mij dat het hoofdingrediënt ook citroenolie is, vandaar de overheersende geur. Ondanks dat het echt een frisse geur is vond ik het toch een heel ontspannend badje. 's Avonds moet het ook niet te verkwikkend zijn toch?

Wel weer een heerlijk zachte huid zoals ik altijd krijg bij Lush:)

Zeker voor herhaling vatbaar!
Dit kleine feestje is veganistisch en kost €6,05.

Wat is jullie favoriete bal van Lush?
ps. Hier nog de making-off :)


2 opmerkingen:

  1. Wat een grappig product! Helaas heb ik geen bad, anders had ik hem ook wel willen proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!