Beauty | BE Creative Blush

donderdag 24 juli 2014


BE Creative viert alweer haar 1e verjaardag, ik ben vanaf het begin fan, goed moment voor een review dus! Deze blush, de 004 Blossom, had ik al maanden in huis maar nog nooit gebruikt. Ik heb een vrij lichte huidskleur en vind hierbij een lichtroze blush het mooiste, soms, zeker in de zomer, mag het wel wat feller.


Ik swatch ook altijd even op papier, per huidskleur kan het soms zo enorm verschillen! Ik breng blusher altijd aan op de appeltjes van mijn wangen, met mijn vinger, dat vind ik gewoon het fijnste werken. Wat mij direct opviel is dat er veel blusher met veel pigment op mijn vinger kwam maar dat het doosje er uit zag alsof het nooit gebruikt was. Ik ga hier dus lang mee doen, leuk! De blush geeft een subtiele maar gezonde kleur en wrijft fijn uit (met de vinger dan), hij blijft prima zitten en irriteert niet. Simpel maar gewoon in orde, zoals ik gewend ben van BE.

BE is exclusief te koop bij ICI Paris, mocht je het merk nog niet kennen, ga zeker even kijken. Ze hebben fantastische kleuren, prima pigment en een klein prijsje!
Wie kende BE Creative al?

3 opmerkingen:

  1. Ik en eigenlijk niet zo bekend met dit merk, maar het ziet er wel goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende dit merk ook nog niet, maar de kleur is echt mooi! Ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende het merk al, maar ik heb er nog nooit iets van geprobeerd. Ik vind het een hele mooie kleur, maar ik denk dat ik hier een vergelijkbaar kleurtje van in mijn stash heb. x

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!