Hair | Macadamia Hair Mask

zondag 6 juli 2014


Ik denk dat iedereen inmiddels wel weer dat de Big Bazar een klein paradijsje voor budget beauty is. Ook ik koop regelmatig bekende merken voor een klein prijsje. Dit keer geen bekend merk maar wel Big Bazar én natuurlijk budget. Voor nog geen €3 nam ik dit haarmasker mee.

Macadamia Natural Oil, ik kende het merk niet maar Google leert mij dat het bekend schijnt te zijn, en goed. Professionele haarverzorgingsproducten met een combinatie van macademia olie en argan olie.
Macademia olie heeft een zeer verzorgende werking, het versterkt met name je haar ontzettend waardoor het vooral geliefd is bij mensen met beschadigd haar.

Eerlijk is eerlijk voor zo'n prijsje krijg je natuurlijk geen fantastisch natuurlijk product.Tussen de ingrediënten zie ik dingen als alcohol en parabenen. Die laatste zijn trouwens volgens sommigen zo slecht nog niet, hier over binnenkort meer. Het hoofdbestanddeel van dit masker is water, ik ben benieuwd want bij gezichtsverzorging zorgt dit vaak juist voor uitdroging. 
De verpakking is prachtig, handig in gebruik en de geur is heerlijk.

Het is de bedoeling dat je het masker ongeveer 10 minuten latr intrekken op vochtig of nat haar, hierna goed uitspoelen. Als je snel vet haar hebt is het beter om de conditioner alleen in de onderkant van je haar te gebruiken.

Resultaat
Ik ben positief verrast! Ik heb het masker nu een aantal keer gebruikt en mijn haar glanst duidelijk meer en is lekker zacht. Van uitdroging heb ik absoluut niks gemerkt! Als je haar heel veel extra verzorging nodig heeft zou ik voor een masker gaan met meer pure ingrediënten. Heeft je haar maar een beetje extra verzorging nodig dan is dit echt een prima potje!

Volgens mij is dit hetzelfde merk als ze bij Big Bazar verkopen maar dan in de nieuwe verpakking!
Welke beautyproducten kopen jullie graag bij Big Bazar?

7 opmerkingen:

  1. Ik was al op zoek naar een fijn haarmasker, ben er erg benieuwd naar!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag deze nog bij de big bazaar maar niet meegenomen, klinkt toch wel goed

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Er is pas een Big Bazaar opengegaan dicht bij mijn thuis, ik ben er zo blij mee. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt als een zeer fijn masker, deze moet ik ook maar eens gaan uitproberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb hem ook toen meegenomen en ben er weg van....heerlijke voeding voor je haar.
    Nu hebben ze hem niet meer en ben ik hard op zoek waar hij wel te krijgen is.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!