Nails | O.P.I Nagelstickers

zaterdag 26 juli 2014


Nagelstickers, inmiddels heb ik er een haat-liefde verhouding mee.
O.P.I had ik nog nooit geprobeerd dus die kregen nog een kans toen ze bij de Big Bazar in een bak lagen voor €3,99 per pakje, ik nam twee varianten mee.

In eerste instantie begon ik met het andere pakje van O.P.I, hier was het pastic laagje amper van de sticker af te krijgen waardoor je ze niet goed kon bijvijlen.
Na 4 nagels heb ik ze er afgetrokken en ben ik aan dit pakje begonnen.

Ik plak altijd vinger voor vinger, zo drogen de stickers ook niet uit.
Ze brengen makkelijk aan, het plastic ging er goed af en als je de uiteinden om je nagels heen vouwt kun je ze zo op maat afscheuren, perfect.
Ik vind de maten wel wat vreemd. De sticker voor je pink is het miniscuul (en mijn nagels zijn echt niet groot, eerder kleiner dan gemiddeld) en de rest van de stickers zijn weer vrij groot. Je kunt dan ook echt maar één keer met een pakje doen.

Ik heb expres geen topcoat aangebracht zodat ik echt de kwaliteit van de stickers zélf kon testen.

Helaas.. na een halve dag begonnen de uiteinden al enorm te chippen. Verder blijven de nagels met schoonmaken, afwassen etc. supergoed zitten alleen die chipjes aan het uiteinde..zonde!

O.P.I krijgt van mij nog 1 kans alleen dan wel met topcoat. Voor de "normale" prijs van €14,95 zou ik ze in ieder geval nooit kopen.

Hebben jullie betere ervaringen met de nagelstickers van O.P.I?

4 opmerkingen:

 1. Leuke stickers, jammer dat ze gingen chippen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie stickers ik heb geen ervaringen met de nagelstickers van O.P.I. Maar ik vind de nagellakjes er wel heel erg fijn en mooi van!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat ze nog snel al gingen chippen. Zelf heb ik geen ervaringen met OPI nagelstickers... De foto vind ik trouwens wel heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig! OPI is een heel goed merk en het ziet er geweldig uit

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!