Beauty | Opgemaakt December 2016 met o.a. Andrélon, MUA en Mario Badescu

maandag 9 januari 2017


 Jullie hadden ´m nog tegoed; het artikel waarin ik laat zien wat ik op maakte in de maand december. Er ging niet heel veel op in de afgelopen maand maar wel een aantal absolute favorieten.


Palmolive Peach Delight Body Butter Wash €3,49
Deze mierzoete douchecrème ruikt heel sterk naar perzik, een beetje die snoep perzikjes. Ik vind de geur lekker, maar vrij heftig en zoet, niet echt een dagelijkse douchegel. Qua verzorging wel wat romiger dan ik van gewone douchegel gewend ben, dat is de positieve kant.


Orthica Magnesium-400 €18,65
Deze tabletjes neem ik eigenlijk elke dag bij mijn ontbijt en ze bevallen enorm goed. Magnesium draagt bij aan onder andere sterke botten maar dat is niet de reden dan ik het neem. Magnesium zou ook bijdragen aan de vermindering van migraine en bij dagelijks gebruik preventief werken. Ik heb het idee dat het wel een beetje werkt, en kwaad kan het in ieder geval niet.

Vichy Ideal Body Serum €19,96/400ml
Een zeer lichte bodylotion die voor de winter totaal ongeschikt is maar in de zomer heel fijn werkt.


MUA Skin Define Hydro Primer €6,99
Geweldige primer dit! Deze gel geeft een fris gevoel en is een hele fijne basis voor je foundation. Je vind het volledige artikel hier.


Andrélon Kokos Boost Conditioner €4,59
Over deze lijn schreef ik bijna een jaar geleden dit artikel. De conditioner ontklit mijn haar perfect en maakt het heel erg zacht, fijn product!

Mario Badescu Seaweed Cleansing Soap €18/236ml
Dit testertje van Mario Badescu gebruikte ik onder de douche als reiniger voor mijn gezicht. Net als de andere producten van MB die ik eerder probeerde beviel ´ie prima en reageerde mijn huid goed. Van deze zou ik zeker wel eens de grote verpakking willen gebruiken.


MUA Pro Base Mattify Fixing Mist €6,99
Fijne spray, niet meer en niet minder. Mijn make-up oogt minder poederig en blijft goed zitten, lees hier het artikel.

Zoals ik al zei niet heel veel maar wel stuk voor stuk prettige producten en een paar favorieten.
Welke producten hebben jullie ook wel eens gebruikt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!