Life | Maart 2016: Jarig in Antwerpen, bloemen en veel mooie dingen

zaterdag 2 april 2016

Maart was een volle maand met veel leuke dingen, mooi weer en veel foto's op Instagram. Ik hield het nog steeds vol om elke dag een artikel te plaatsen, op de laatste dag van maart na. Het is eindelijk een beetje lekker weer aan het worden en daar word ik vrolijk van, de tentamens op school maken me dan weer iets minder vrolijk maar die zijn zo weer over!


Ik probeerde een andere primer van MUA en die beviel weer erg goed. Tot nu toe vind ik bijna alles van dit merk een aanrader. De review van de primer vind je via deze link.


Met een groepje bloggers deed ik een swap en kreeg ik een heel leuk pakketje! De unboxing kun je lezen in dit artikel.


Essie kwam met een prachtige collectie voor het voorjaar; "Pool Side Service" is mijn absolute favoriet!


Ook Dr. Hauschka kwam met een hele mooie collectie voor de lente! De producten zien er prachtig uit en werken wisselend; de volledige review lees je hier.


Ik was weer lekker aan het koken deze maand en omdat het steeds langer licht blijft kan ik ook eens foto's maken van het avondeten! Dis simpele maaltje beviel erg goed; binnenkort komt het recept hier van online!


Ik ontdekte deze geweldige lakjes bij de Primark. Ze zijn verbluffend goed en vooral de grijze variant heb ik al veel gedragen. De swatches vind je hier.


Ik kocht een verjaardagscadeautje voor mijzelf bij Zalando; deze Puma's zitten heerlijk en grijs vind ik zo'n fijne kleur om te dragen!


Jaaa oma was jarig; ik werd 25! Ik voel me heel erg oud en volwassen maar in de praktijk valt dat best wel mee;) Ik ging als verrassing een weekendje naar Antwerpen op mijn verjaardag, een leuker cadeau had ik niet kunnen krijgen!


In Antwerpen ontdekte ik de cupcakes van Momade. Een feestje om naar de kijken en ze smaakten geweldig.


We sliepen zoals altijd in het Tulip Inn en hadden een heerlijk weekend met mooi weer, veel eten en een beetje winkelen. Als 25-jarige werd ik wakker in dit heerlijke bedje en reden we nog even richting de outlet in Roosendaal.


In Roosendaal kocht ik onder andere dit shirt van Levi's. Ik kon de Loreal outlet nergens vinden maar ze waren ook flink aan het verbouwen; hopelijk volgende keer!


Er kwamen veel leuke pakketjes binnen deze maand; zowel perspakketjes als eigen bestellingen. Eén van die pakketjes was dit mooie pakje van Lulu's; een bijzonder merk met mooie shirts en een inspirerend verhaal. Binnenkort vertel ik jullie hier graag meer over!


Ik deed weer goed m'n best om op gewicht te blijven en scoorde deze chocolaatjes bij de Action. Het zijn een soort langwerpige negerzoenen met kokos "on top". Fenomenaal lekker en een flinke bak kostte nog geen €2.


Ik deed nog een calorierijke ontdekking; de nieuwe ijsjes van B&J. Ik vind ze hemels en schreef er een artikel over.


Ik was een beetje aan het spelen met contouren en probeerde dit palette. Ik volgde bij het testen een tutorial van Beautygloss, dat was geen daverend succes maar ik blijf het een mooi palette vinden om mee te oefenen. De volledige review én mijn contourpoging vind je in dit artikel.


 Ik kreeg veel mooie bloemen deze maand! Als de zon naar binnen schijnt én er staan verse bloemen in huis dan kan het lente gevoel bijna niet meer stuk! Ik hoop dat we nu echt door de koude periode heen zijn, zonder jas naar buiten is zo fijn!


Ik liet jullie ook mijn ultieme chill outfit zien, een outfit die ik veel gedragen heb afgelopen maand. In het artikel vind je ook een kortingscode voor 20% bij Onepiece:)

Geen hele bijzondere maand maart dus maar wel een volle met veel fijne momenten. Ik ben benieuwd naar jullie maand, hebben jullie wat bijzonders gedaan?

3 opmerkingen:

  1. Ziet eruit en klinkt als een hele fijne maand! Word altijd vrolijk van zulke lijstjes :) Die 'negerzoenen' zien er lekker uit zeg, die moet ik ook eens scoren! Wat mij blij maakte afgelopen maand? Jouw winactie winnen ;)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaaa ik heb het allemaal gelezen! Zo veel lekker eten, krijg er trek van. Pool side service is ook nog steeds zo mooi :D Na de tentamens weer wat rustiger :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat lig jij mooi in je bed met zo'n net knotje!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!