Food | Oreo's Kokos, Pindakaas/Chocolade & Bosbessenijs

maandag 18 april 2016

Bij Jamin zijn alle Oreo's nu drie halen, twee betalen, een goede reden dus om een aantal bijzondere smaken uit te proberen. Ik nam drie smaken mee en kan alvast vertellen dat ik niet over alle smaken even enthousiast ben.


Ik ging voor Coconut Delight, Double Delight en Ice Cream. Vooraf gezien was ik het meest benieuwd naar kokos en de bosbessensmaak. De rolletjes kosten normaal €2 per stuk bij Jamin, nu heb je dus 3 rollen voor €4.


 Coconut Delight was per direct favoriet, echt een fantastische combi met een subtiele en realistische kokossmaak. Het doet me een beetje denken aan die simpele koekjes van Verkade met kokossnippers, heerlijk!

Double Delight vond ik niet fantastisch, de pindakaas was zoet en boterig en de chocoladecrème ook. De pindakaas was daarnaast ook erg overheersend, niet echt mijn ding dit.


 De smaak met bosbessenijs heet om een of andere reden gewoon Ice Cream maar het gaat dus om ijs met bosbessen. Deze variant ruikt naar mierzoete roze kauwgom en smaakt ook zo. De bosbes is subtiel aanwezig maar had van mij meer gemogen. Het is geen onsmakelijk koekje als je van zoetigheid houd alleen komt het niet helemaal overeen met mijn verwachtingen.


Niet allemaal even geweldig dus maarde kokos is echt een dikke aanrader! Ik ben groot fan (dit artikel is niet gesponsord hihi) en begin inmiddels een kleine verslaving te ontwikkelen.. Naast deze smaken vind je ook nog Golden Vanilla en Strawberry, zeker even de moeite waard om in de aanbieding nog wat bijzondere smaken te halen! 

In eerdere artikelen probeerde ik al eens Oreo's Peanutbutter en Oreo's Mint.

4 opmerkingen:

 1. De kokos trok ook wel het meeste mijn aandacht! Die ga ik dus nog eens proberen, of inslaan :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die met kokos lijkt me ook echt heerlijk! Toch maar snel een keertje halen. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wist niet dat er nog meer smaken waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die met kokos lijkt me super lekker, maar die met pindakaas lijkt me ook lekker (maar ik hou dan ook van pindakaas).

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!