Beauty | Beauty UK Prime FX Foundation Primer

dinsdag 5 april 2016

Primer is een van mijn favoriete producten en ze gaan bij mij vrij hard. Ik vind de meeste varianten van MUA erg fijn maar vind het toch altijd leuk om een andere te proberen. Deze keer ging ik voor een gel-achtige primer op waterbasis van Beauty UK.


De primer oogt basic en dat vind ik vaak bij primers een goed teken; het hoeft allemaal niet zo bijzonder, als het maar werkt. Het tubetje is klein en de opening ook, je kunt het product goed doseren en hebt maar een druppel nodig voor je complete gezicht. De primer belooft een zijdezachte huid waarvan de olie opgenomen is in de substantie waardoor je niet glimt. 


De primer bevat flink wat siliconen, mijn ervaring is dat primers met siliconen vaak erg fijn zijn, zoals bijvoorbeeld mijn uit het oog verloren favoriet van Sephora. Sommige mensen proberen siliconen te vermijden, ik heb er weinig problemen mee. Toen ik deze primer op mijn huid smeerde merkte ik dat deze wel heel dicht in de buurt komt van de gelprimer van Sephora die hier niet meer te koop is. Jippie!


Deze primer komt erg overeen met mijn oude favoriet en is ook nog eens een stuk goedkoper. De gelsubstantie voelt niet zo lekker en fris aan als een lotion maar smeert wel makkelijk uit en mijn foundation blijft perfect zitten. Mijn huid ziet er niet vettig of glimmend uit en raakt ook niet verstopt. Ik vind dit een absolute aanrader en ik geloof dat ik een nieuwe favoriet heb! Je vind 'm bij The Make-Up Spot voor €5,95.

2 opmerkingen:

  1. Wat zuinig in gebruik en ook helemaal niet duur. Goeie review.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed :D siliconen maken voor mij ook niet uit, heb er geen last van of zo. Lijkt me lekker spul.

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!