Beauty | MEGA Catrice Review

dinsdag 19 april 2016


Onlangs kreeg ik een flink pakket van Catrice binnen, heel tof! Ik laat jullie vandaag alle make-up uit dit pakket zien in een grote review! Je vind hier onder andere twee palettes, twee lippenstiften en een primer.


Ik kreeg de volgende producten binnen, ik laat ze je allemaal apart even zien en aan het einde zie nog een soort van look met een groot gedeelte van de producten om mijn gezicht:
- Blush Artist Palette 020 CorAll I Need €4,59
- Allround Contouring Palette €3,99
- HD Multi Talent Powder 020 Natural Beige €4,99
- Prime And Fine Beautifying Primer €4,59
- Ultimate Stay Lipstick 160 Don't Worry Be Berry €4,99
- Ultimate Colour Lipstick 440 Hugs And Hibis Kisses €3,99
- Velvet Brow Powder Artist 010 Blond Brows Are A Girl's Best Friend €3,99


Blush Artist Palette
Dit leuke blush palette kwam in drie varianten uit, de kleuren kunnen afzonderlijk of samen gebruikt worden. Ik gebruik te kleuren vooral los en speel een beetje met de combinaties. De kleurtjes blijven lang zitten volgens Catrice en variëren van mat tot shiny.


Zie hier de kleuren, links heeft een lichte glans, midden is mat en rechts is bijna een highlighter. Op de foto onderaan dit artikel draag ik de middelste tint. Op je gezicht blijven de kleuren mooi glanzen, zijn ze goed te blenden en blijven ze lang zitten. Vooral de middelste tint vind ik prachtig, ook in combinatie met links.


Allround Contouring Palette
Ik ben de laatste tijd veel aan het oefenen en spelen met contouren dus ik was zeer benieuwd naar dit palette! Dit palette bevat vijf creamy kleurtjes die perfect zijn om je gezicht mee te contouren. Ik vind het zelf altijd fijn om onder mijn foundation te contouren, sommige mensen prefereren juist boven de foundation, met dit palette kan beide!


En hier de kleurtjes! Allemaal mooi matte en rechts een flinke glans, deze zou ik eerder over mijn foundation als highligter gebruiken dan onder als contour. De creams blenden met een goede primer mooi uit en zorgen voor een subtiel contour effect. Er lijkt op het eerste gezicht weinig product in het palette te zitten maar het is zuinig in gebruik! Ik vind dit een erg fijn palette, net iets minder vettig dan het Technic Palette en vooral de donkere tinten vind ik mooi.


HD Multi Talent Powder
Deze matte poeder zorgt dat je make-up langer blijft zitten en geeft een fluweelzachte finish. Je kunt 'm met een kwast gebruiken als poeder of met een spons als make-up, dat laatste vond ik geen denderend effect hebben. De poeder was niet mijn favoriete product uit deze review. Ik vind de finish te cakey en de kleur is net niet mijn ding.


Prime And Fine Beautifying Primer
Deze primer belooft een egale huid, optisch gezien dan, en zorgt er voor dat je make-up lang blijft zitten. De substantie heeft een oplichtend effect en lijkt voordat je het uitsmeert op een dikke, vloeibare highlighter, erg mooi. De primer voelt zacht en fris aan en smeert goed uit op de huid. Hij trekt niet te snel in en zorgt voor een mooi effect. Mijn huid ziet er egaal en gezond uit en voelt niet plakkerig aan, absolute aanrader!

Velvet Brow Powder Artist
Jeeej, een wenkbrauwproduct! Dat was mijn eerste gedachte toen ik het pakje binnenkreeg. Dit potloodje heeft aan de ene kant een borsteltje en aan de andere kant een dikke, vilstift-achtige punt. De kleur is mooi maar het wisselt enorm hoe veel kleur en pigment er iedere keer uit de viltstift komt. Ik hou zelf van een iets minder poederig effect en ben er nog niet honderd procent uit wat ik hier nou van vind. Het is zeker fijn en handig maar het mag wat mij betreft nog iets geperfectioneerd worden.



Ultimate Colour Lipstick 440 Hugs And Hibis Kisses (links)
Deze romige lipstick belooft een mooie glans die uren goed blijft en een perfecte dekking. De lipstick voelt romig en zacht aan en blijft inderdaad goed zitten. Rood is helaas totaal niet mijn kleur maar hier kan ik iemand anders vast heel blij mee maken.

Ultimate Stay Lipstick 160 Don't Worry Be Berry (rechts)
De lipsticks van Catrice zijn mega populair en deze berry kleur belooft een goede dekking en geen uitgedroogde lippen. Ik vind de substantie erg prettig aanvoelen en mooi dekken alleen de kleur is niet mijn ding. De lipstick bleef zeker een halve dag zitten met veel eten en drinken, prima kwaliteit dus. Onderaan dit artikel zie je 'm op mijn lippen.


En hier alles op mijn gezicht! Zoals je ziet komt de poeder niet helemaal tot zijn recht, het effect vind ik net niet mooi, ook bij mijn haarrand hoopt het wat op en dat kreeg ik lastig weer weg. De lipstick geeft een mooie kleur maar vind ik voor mijn lippen te donker. De blusher geeft een mooi, subtiel effect, net als de wenkbrauwpoeder.


Ik hoop dat ik jullie een beetje heb kunnen inspireren met deze producten en dat je weer wat nieuws hebt ontdekt. Ik vond het erg leuk om zo'n berg van hetzelfde merk in één keer uit te proberen en vooral de primer en beide palettes zou ik enorm aanraden.
Welke producten heb jij al eens gebruikt?

2 opmerkingen:

  1. Had meer gehoopt van dat poeder, maar vind het toch wel mooie spulletjes zo bij elkaar :D zo leuk om zo'n pakket te krijgen! Kan je echt veel mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig pakket heb je ontvangen! Het blush palette spreekt mij heel erg aan!

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!